طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

خرید آنلاین کونفه در تهران

خرید آنلاین کونفه در تهران

تاریخچه کنافه

یک داستان مشترک بین مردم این می باشد که کنافه یا کنوفه برای برطرف کردن گرسنگی خلفا در طول ماه رمضان به توصیه پزشکان تهیه شده است. حکایت های مختلفی از سلسله فاطمیان مصر یا خلافت بنی امیه در سوریه وجود دارد. همچنین در برخی متون تاریخی اوایل قرن دهم گزارش شده که تاریخچه این شیرینی از سلسه فاطمیان مصر است. هر چند که نوع ذکر شده در متون تاریخی لزوما با نسخه‌های مدرن کنافه مطابقت ندارند.

در قرن دهم هجری، در «کتاب الطبیخ» اثر ابن سیار الوراق که مجموعه‌ ای از دستور العملهای غذا های عربی و فارسی و مشاوره تغذیه‌ ی خلیفه عباسی است، به کلمه کونفه و یا کنافه اشاره نشده است. اگر چه، این کتاب یک فصل را به دسرهای تهیه شده با قطایف، به معنی کرپ که از کلمه ترکی کادایف و کلمه یونانی کاتایفی گرفته، اختصاص داده است.

در قرن سیزدهم هجری، در کتاب آشپزی از مغرب تا اندلس، که نویسنده آن ناشناس می باشد، از کلمه کنوفه برای توصیف کرپ تهیه شده از خمیر نازک بر روی یک تابه هندی یا طَبَق استفاده شده و آن را معادل روقاق می‌ داند. این کتاب همچنین، یک دستورالعمل برای قطایف عباسی ارائه داده که از همان خمیر استفاده می‌ کند، اما کنافه را نسبت به آن نازک‌ تر درست می‌ کنند درست مانند یک پارچه نازک.

خرید آنلاین باقلوا و کونفه در تهران

کنافه چیست؟

کنافه، یک دسر سنتی خاورمیانه‌ ای بوده که از خمیر رشته مانند نازک، یا خمیر سمولینای بسیار نازک خیسانده شده. در شربت شیرین، با پایه شکر و لایه‌ هایی از پنیر، یا سایر مواد اولیه مانند خامه لخته یا آجیل، بسته به منطقه، تهیه می کنند. کونفه در جهان عرب، به ویژه در شام و مصر و مخصوصا در بین فلسطینی‌ ها بسیار محبوب می باشد

 

سفارش آنلاین کنافه در چمران

 

کادایف چیست ؟

رشته کادایف نوعی رشته خوراکی خشک و بسیار نازک که از ترکیب آرد گندم یا سمولینا و آب تهیه می شود. رشته های کادایف اغلب برای تهیه دسر محبوب ترکیه ای باقلوا و کنوفه به کار می روند. مصرف رشته کادایف در ترکیه برای تهیه دسر بسیار متداول می باشد. در تبریز نیز نوعی رشته کادایف به صورت نواری و تور مشبک به نام رشته ختایی معروف است.

نوع دیگر آن در گیلان است که به آن رشته خوشکار می گویند. هر چند انواع رشته ی نام برده شده تفاوت هایی دارند اما از همه ی آن ها در انواع خوراکی های فانتزی و انواع دسر استفاده می کنند.

انواع مختلف خمیرکنافه

  • کنافه خشک: پوسته‌ های ساخته شده از رشته‌ های نودل باریک و دراز
  • کنافه نرم: خمیر سمولینا
  • کنافه مخلوط: مخلوطی از خشک و نرم
  • کنافه پیچیده شده: این نوع نیز با نودل آماده می‌ شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد