همه ما خوب می دانیم که حتی با وجود حفظ بهداشت دهان و دندان همچنین رعایت نکات لازم، باز هم به مرور زمان به دلیل تجمع جرم و پلاک، دندان ها ممکن است تغییر رنگ داده و کدر شوند. این مسئله بر روی زیبایی دندان ها و لبخند شما تاثیر داشته و به مرور زمان در صورت بی توجهی ممکن است باعث بروز مشکلاتی در رابطه با دهان و دندان شود. یکی از روش هایی که در چندین سال اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته، سفید کردن دندان ها یا بلیچینگ می باشد. این کار یا توسط دندانپزشک و در مطب، به وسیله ابزار دندانپزشکی انجام می شود و یا به وسیله موادی مانند لاک سفید کننده دندان، دستگاه سفیدکننده، ژل سفید کننده، برخی دهانشویه ها و.... انجام می شود. ما در این مقاله به بررسی لاک سفیدکننده دندان پرداخته ایم.
مهمترین ماده تشکیل دهنده این نوع لاک ها، ماده ای به نام کاربامید پروکساید می باشد؛ یکی از عامل سفید کننده در محصولات دندانپزشکی. هنگامی که این ماده بر روی دندان قرار می گیرد، به هیدروژن پروکساید و اوره تجزیه می شود که عمل سفید کنندگی دندان را هیدروژن پروکساید از طریق واکنش با لکه ها و رنگ های موجود بر روی دندان و تغییر ساختار شیمیایی آن ها انجام می دهد، به طوری که دیگر اثری از لکه ها و رنگ های به وجود آمده بر روی دندان ها نخواهد بود. سفید کردن دندان ها با هیدروژن پروکساید به حذف لکه ها و تغییر رنگ های عمده بر روی دندان ها کمک شایانی می کند.
کاربامید پروکساید، یک ماده سفید کننده موجود در لاک های سفید کننده دندان می باشد که واکنش آهسته ای داشته و شما می توانید با توصیه دندانپزشکتان در خانه از آن ها استفاده نمایید. در ملاقات اول، دندانپزشکتان وضعیت دهان و دندان هایتان را بررسی نموده و اگر قصد سفید کردن دندان ها را در خانه دارید، معمولا در جلسه دوم نوع لاک و مقدار مصرفی مناسب برای شما را تعیین خواهد نمود. معمولا مقدار کاربامید پروکساید در لاک های سفیدکننده ای که در منزل به کار برده می شوند، 10 درصد است که به 3.5 درصد هیدروژن پروکساید تجزیه می شود.
خمیر دندان سفید کننده نوعی لاک یا ژل سفید کننده دندان با واکنش سریع نیز وجود دارد که غلظت بالاتری از هیدروژن پروکساید دارد و تنها دندانپزشکان در مطبشان از آن استفاده می کنند. غلطت این نوع لاک ها، 25 الی 40 درصد هیدروژن پروکساید است. معمولا نیم ساعت پس از استفاده از چنین لاک هایی، حدود نیمی از تاثیر آن ها اعمال می شود و بنابراین فرآیند سفید کردن دندان در دندانپزشکی معمولا بیش از یک ساعت طول نخواهد کشید.
بسیاری از افراد، دندان های حساسی داشته و پس از بلیچینگ و استفاده از لاک سفید کننده دندان دچار حساسیت می شوند، اما به برخی از این لاک ها موادی اضافه می شود که از این حساسیت کاسته و مزایایی نیز دارد. حساسیت دندانی تا ابد ادامه ندارد، اما حدود 18 الی 78 درصد از افراد مبتلا به بیماری های دهان و دندان از آن رنج میبرند. دو ماده افزودنی که برای کاهش حساسیت دندانی از آن ها در لاک های سفیدکننده استفاده می شود، پتاسیم نیترات و آمورفوس کلسیم فسفات هستند. پتاسیم نیترات، ماده ای است که معمولا از آن در تولید خمیر دندان های ضد حساسیت نیز استفاده می کنند.
برای مطالعه ادامه مطالب روی لینک کلیک کنید.
با فعال کردن سیستم اتوهلد هنگامی که راننده پدال ترمز را میگیرد و خودرو به طور کامل متوقف میشود، ترمز دستی به صورت خودکار ثابت میماند و لازم نیست که راننده پدال ترمز را پایین نگه دارد.
راننده برای حرکت فقط باید پدال گاز را فشار دهد زیرا اتوهلد ترمز دستی را به صورت خودکار آزاد و به خودرو اجازه حرکت می دهد. همچنین لازم نیست هنگام توقف راننده دنده را روی حالت D یا خلاص و N قرار دهد. با استفاده از این سیستم حرکات مداوم پا روی پدال ترمز و تغییر دنده کاهش می یابد.
این سیستم در مسیرهای سراشیبی بسیار کاربردی است. زمانی که اتوهلد فعال نباشد با قرار دادن دنده در حالت درایو و رها کردن ترمز، خودرو کمی به عقب حرکت میکند اما با فعال بودن آن خودرو حرکت ناخواستهای نخواهد داشت.
عملکرد آن در سراشیبیها مانند عملکرد خودروهای دندهای است که راننده برای جلوگیری از سُر خردن خودرو، ترمز دستی را میکشد و پس از گاز دادن آن را رها میکند.
این سیستم فعالیتهایی که لازم است در خودروهای گیربکس دستی صورت گیرد را به صورت خودکار انجام میدهد. همچنین اگر راننده از مسیرهای پر ترافیک و سراشیبی عبور کند و غیر فعال کردن اتوهلد را فراموش کند، این سیستم به طور اتوماتیک خاموش خواهد شد.
سیستم HAC، همان سیستم کنترل خودرو در سربالایی است. تفاوت سیستم HAC با اتوهلد در این است که این سیستم تنها چند دقیقه (در سراشیبی) به راننده کمک می کند اما اتوهلد تا هرزمان که راننده بخواهد و نیاز باشد، کار خواهد کرد.
انبه خشک، میوه ای است که از خشک کردن و تخلیه تقریباً کامل آب آن به دست میآید. در فرایند خشک کردن این میوه، آب موجود در میوه تخلیه میشود تا باقیمانده خشک شده و یک سبک جدید برای مصرف فراهم شود.
این میوه ی خشک به عنوان یک خوراکی پرطرفدار به عنوان یک میان وعده سالم یا افزودنی در تهیه غذاها و شیرینیها استفاده میشود. طعم شیرین و متمایز آن حتی پس از خشک شدن حفظ میشود و قابلیت طولانی مدت نگهداری را دارد. همچنین، غنی از فیبر و مواد مغذی از جمله ویتامین A، ویتامین C و پتاسیم است.
انبه خشک
همچنین، مانند انبه تازه، انبه خشک همچنین حاوی مواد مغذی مانند پتاسیم، منگنز و مس است که برای حفظ سلامت عمومی بدن نیز مفید هستند. با این حال، بهتر است مصرف انبه خشک را با میزان معقول و به عنوان بخشی از یک رژیم
غذایی تنوعبخش همراه با میوهها و سبزیجات دیگر در نظر بگیرید.
انبه خشک
در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری کشت میشود. این میوه از بخشهای جنوب آسیا، به خصوص هند، پاکستان و بنگلادش، برخی کشورهای آفریقایی مانند نیجریه، کنیا و سودان، قاره آمریکا شامل برزیل، مکزیک و پرو، استرالیا و بعضی از کشورهای دیگر جهان تولید میشود. برای کشت انبه، محیطی با دماهای بالا، رطوبت معتدل و خاک حاکم بر آب و هوا که دارای زهکشی مناسب است لازم است.
برای تهیه انبه خشک، میبایست انبههایی با کیفیت بالا و به رسمیت شناخته شده را انتخاب کنید. انبهها باید به طور کامل رسیده و نرم باشند.
برای مطالعه ی ادامه ی مقاله کلیک کنید.
جکوزی یا وان حمام ماساژ (Whirlpool) یک وسیله آبگرمکننده است که برای ارائه تجربه آبگرم و ماساژ به کاربران استفاده میشود. جکوزیها معمولاً در حمامها یا اتاقهای ماساژ قرار میگیرند و شامل یک وان عمیق است که دارای فوارههای هوا یا آب است. این فوارهها باعث تولید جریانهای آب یا هوایی در حوضچه میشوند که باعث ماساژ و تحریک عضلات بدن میشود.
جکوزیها میتوانند مورد استفاده قرار گیرند برای:
از طریق کنترلهای مختلف میتوانید دما و شدت جریان آب یا هوا را تنظیم کنید تا تجربه ماساژ مطلوب خود را داشته باشید.
از دیگر مقالات سپرو : سرامیک استخری
جـکوزیها در انواع مختلفی طراحی شدهاند، که هر یک ویژگیها و قابلیتهای خاص خود را دارند. برخی از انواع رایج جکوزیها عبارتند از:
این نوع جـکوزی دارای وانی عمیق است که فوارههای آب و هوا را دارد. معمولاً دارای صندلیهایی برای جا به جایی آسان و مراقبت از راحتی کاربران است.
این نوع جـکوزی دارای فوارههای هوا است که باعث ایجاد حبابهای هوا در آب میشوند. این حبابها به احساس ماساژ نرم و آرامش بیشتر کمک میکنند.
این نوع جکوزی دارای فوارههای هوا و آب است. ترکیب این دو باعث ایجاد جریانهای آبی و هوایی قویتر و موثرتر برای ماساژ میشود.
این نوع جکـوزیها در سالنهای اسپا و ماساژ مورد استفاده قرار میگیرند. آنها دارای ویژگیهای خاصی مانند صندلیهای متحرک، سیستمهای ماساژ پیشرفته و تجهیزات اضافی برای تجربه بهتر ریلکسیشن و آرامش هستند.
این نوع جکـوزیها قابلیت حمل آسان و نصب در مکانهای مختلف را دارند. آنها با استفاده از باد شارژ میشوند و معمولاً در اندازه کوچکتری قابل استفاده هستند.
این نوع جکـوزیها دارای کنترلهای الکترونیکی هستند که شما را قادر میسازند تا تنظیمات مختلفی مانند دما، شدت جریان و نوع ماساژ را تغییر دهید.
مهمترین نکته در انتخاب سایز مناسب جکـوزی، ابعاد محیطی است که جـکوزی در آن نصب و یا ساخته میشود. همچنین باید در نظر بگیرید که چند نفر به طور همزمان میخواهند از استخر استفاده کنند. جکـوزی ها به صورت بتنی یا پیش ساخته می باشند. یکی از انواع جـکوزی های پیش ساخته، جکـوزی بادی بوده و قیمت کمتری نسبت به سرامیکی دارد و سبک و قابل حمل میباشند.
فروشندگان جـکوزی ، وان های آب گرم را به سه دسته کوچک، متوسط و بزرگ دسته بندی می کنند:
ابعاد در نظر گرفته شده برای وان جکوزی کوچک در هنگام ساخت، طول وان بین 110 تا 140 و عرض وان بین 70 الی 75 میباشد. این نوع جـکوزی همچنین برای دو یا سه نفر مناسب است.
ابعاد وان جکـوزی خانگی در این دسته از محصولات با طول 140 الی 160 و عرض 70 الی 80 سانتیمتر میباشد. این نوع جـکوزی ها مناسب برای 4 تا ۶ نفر می باشد.
جهت مطالعه ادامه مطالب روی لینک کلیک کنید.
قطر لوله خروجی با میزان آبدهی رابطه نزدیکی دارد و اصلیترین عامل در انتخاب پمپ لجنکش میباشد. پس باید با توجه به حجم آب موجود و همچنین زمان مورد نیاز برای تخلیه سیال، قطر خروجی مناسب را انتخاب کنید. اگر میخواهید لولهگذاری با قطر بیشتر انجام دهید، به هیچ وجه لولهای با قطری بیشتر از قطر خروجی پمپ را به آن متصل نکنید زیرا این کار باعث فشار آمدن به پمپ و در نتیجه سوختن آن میشود.
لجنکشها معمولاً با توجه به توان مورد نیاز پمپ، میتوانند تک فاز یا سه فاز باشند.
با توجه به میزان ناخالصی و حجم مواد جامد معلق در مایع و همچنین امکان خوردگی و یا سایندگی مایع، پروانه باید مطابق با آن انتخاب شود.
برای مطالعه ی کامل مقاله کلیک کنید.