طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

لاک سفید کننده دندان

لاک سفید کننده دندان و چگونگی عملکرد آن

همه ما خوب می دانیم که حتی با وجود حفظ بهداشت دهان و دندان همچنین رعایت نکات لازم، باز هم به مرور زمان به دلیل تجمع جرم و پلاک، دندان ها ممکن است تغییر رنگ داده و کدر شوند. این مسئله بر روی زیبایی دندان ها و لبخند شما تاثیر داشته و به مرور زمان در صورت بی توجهی ممکن است باعث بروز مشکلاتی در رابطه با دهان و دندان شود. یکی از روش هایی که در چندین سال اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته، سفید کردن دندان ها یا بلیچینگ می باشد. این کار یا توسط دندانپزشک و در مطب، به وسیله ابزار دندانپزشکی انجام می شود و یا به وسیله موادی مانند لاک سفید کننده دندان، دستگاه سفیدکننده، ژل سفید کننده، برخی دهانشویه ها و.... انجام می شود. ما در این مقاله به بررسی لاک سفیدکننده دندان پرداخته ایم.

لاک سفیدکننده دندان یا همان ژل سفید کننده دندان

مهمترین ماده تشکیل دهنده این نوع لاک ها، ماده ای به نام کاربامید پروکساید می باشد؛ یکی از عامل سفید کننده در محصولات دندانپزشکی. هنگامی که این ماده بر روی دندان قرار می گیرد، به هیدروژن پروکساید و اوره تجزیه می شود که عمل سفید کنندگی دندان را هیدروژن پروکساید از طریق واکنش با لکه ها و رنگ های موجود بر روی دندان و تغییر ساختار شیمیایی آن ها انجام می دهد، به طوری که دیگر اثری از لکه ها و رنگ های به وجود آمده بر روی دندان ها نخواهد بود. سفید کردن دندان ها با هیدروژن پروکساید به حذف لکه ها و تغییر رنگ های عمده بر روی دندان ها کمک شایانی می کند.

لاک-سفید-کننده-دندان-و-عملکرد-آن

نحوه عملکرد لاک سفید کننده دندان

کاربامید پروکساید، یک ماده سفید کننده موجود در لاک های سفید کننده دندان می باشد که واکنش آهسته ای داشته و شما می توانید با توصیه دندانپزشکتان در خانه از آن ها استفاده نمایید. در ملاقات اول، دندانپزشکتان وضعیت دهان و دندان هایتان را بررسی نموده و اگر قصد سفید کردن دندان ها را در خانه دارید، معمولا در جلسه دوم نوع لاک و مقدار مصرفی مناسب برای شما را تعیین خواهد نمود. معمولا مقدار کاربامید پروکساید در لاک های سفیدکننده ای که در منزل به کار برده می شوند، 10 درصد است که به 3.5 درصد هیدروژن پروکساید تجزیه می شود.

خمیر دندان سفید کننده نوعی لاک یا ژل سفید کننده دندان با واکنش سریع نیز وجود دارد که غلظت بالاتری از هیدروژن پروکساید دارد و تنها دندانپزشکان در مطبشان از آن استفاده می کنند. غلطت این نوع لاک ها، 25 الی 40 درصد هیدروژن پروکساید است. معمولا نیم ساعت پس از استفاده از چنین لاک هایی، حدود نیمی از تاثیر آن ها اعمال می شود و بنابراین فرآیند سفید کردن دندان در دندانپزشکی معمولا بیش از یک ساعت طول نخواهد کشید.

راهکار مقابله با حساسیت دندانی پس از استفاده از لاک سفیدکننده

بسیاری از افراد، دندان های حساسی داشته و پس از بلیچینگ و استفاده از لاک سفید کننده دندان دچار حساسیت می شوند، اما به برخی از این لاک ها موادی اضافه می شود که از این حساسیت کاسته و مزایایی نیز دارد. حساسیت دندانی تا ابد ادامه ندارد، اما حدود 18 الی 78 درصد از افراد مبتلا به بیماری های دهان و دندان از آن رنج میبرند. دو ماده افزودنی که برای کاهش حساسیت دندانی از آن ها در لاک های سفیدکننده استفاده می شود، پتاسیم نیترات و آمورفوس کلسیم فسفات هستند. پتاسیم نیترات، ماده ای است که معمولا از آن در تولید خمیر دندان های ضد حساسیت نیز استفاده می کنند.

برای مطالعه ادامه مطالب روی لینک کلیک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد