طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر باقلوا

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر باقلوا

طرز تهیه خمیر باقلوا

باقلوا یک شیرینی پر مغز و شیرین دارای بافت های بسیار بی نظیر و خوشمزه و یکی از دسرها و شیرینی های خاص خاورمیانه و کشورهای مدیترانه ای می باشد. این شیرینی پر طرفدار در کشور هایی نظیر ترکیه، آذربایجان، اردن، لبنان، یونان و ایران به شیوه های متفاوتی تهیه می شود.اما این شیرینی، بیشتر به عنوان شیرینی ترکیه ای شناخته می شود.

از مشهور ترین باقلوا های ترکی می توان به باقلوای استانبولی، کیک باقلوای ترکی و باقلوای بورما اشاره نمود. از قدیم در ترکیه رسم بر این بوده که این شیرینی را در خانه برای جشن عید سعید فطر درست کنند. در ایران نیز باقلوا یک شیرینی پر طرفدار به حساب آمده و انواع تبریزی، یزدی و قزوینی آن از همه مشهور تر می باشد. در واقع، باقلوا از آن دست شیرینی های لذیذی می باشد که ذایقه ایرانی آن را می پسندد و کمتر کسی پیدا می شود که طعم لذت بخش آن را دوست نداشته باشد.

باقلوای خوشمزه مغزدار

شما با پخت این شیرینی دلپذیر در منزل می توانید حرفه ای بودن خود در هنر آشپزی را تکمیل کنید. اما پیش از هر چیز باید بدانید برای آن که این شیرینی لذیذ را در منزل تهیه نمایید، باید بتوانید خمیر مخصوص آن را به صورت لایه های نازک و با کیفیت درست کنید. در ابتدا ممکن است درست کردن خمیر باقلوا کار مشکلی به نظر بیاید اما در حقیقت به آن سختی که فکر می کنید نیست و فقط با صرف کمی وقت می توانید این خمیر را در خانه تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه خمیر باقلوا را به روش اصلی و متداول آن، به شما آموزش خواهیم داد تا اگر قصد پختن این شیرینی را در منزل دارید، بتوانید به بهترین شکل آن را تهیه نمایید.

نکاتی درباره خمیر باقلوا

  • در برخی دستورات تهیه خمیر باقلوا، به جای استفاده از شیر، فقط از ماست استفاده می شود. به کار بردن شیر هم در رنگ باقلوا و هم در شیرین تر شدن آن نقش بسزایی دارد. برخی نیز فقط از شیر استفاده می کنند. ولی خمیری که در آن ماست به کار رفته باشد، ترد تر می شود.
  • هنگام قرار دادن لایه های خمیر باقلوا روی هم می توانید روی سطح آن را با کره ذوب شده پوشش دهید.
  • دقت کنید که خمیر آماده شده نباید چسبنده باشد. اگر خمیر به دست چسبید، به آن آرد بیشتری اضافه کنید.
  • قبل از مخلوط کردن مواد با آرد، آن را ۲ تا ۳ بار الک ریز کنید تا به اندازه کافی سبک شود.
  • این خمیر باید تا حد ممکن نازک شود، به قدری که آن طرف خمیر کمی پیدا باشد.

خرید آنلاین باقلوا

آموزش کامل درست کردن باقلوا

ابتدا کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید سپس لایه های اول خمیر را درون سینی قرار داده و نیمی از گردو ها را روی آن اضافه کنید. البته با توجه به ذایقه و علاقه خود می توانید به جای مغز گردو از بادام یا پسته یا ترکیبی از آنها استفاده نمایید. توجه داشته باشید که مغزها باید خیلی خوب خرد شوند. پیشنهاد میکنیم هر کدام از آنها را به طور جداگانه آسیاب کنید.

 هنگام آسیاب کردن مغز ها، دستگاه را مدام خاموش و روشن کنید تا مغزها به روغن حالت خمیری و به هم چسبیده پیدا نکنند. دانه های درشت را دوباره داخل آسیاب بریزید و کاملاً خرد کنید. برای آنکه دانه ها به هم نچسبند، می توانید به آن پودر قند اضافه کنید. حالا گروه دوم ۱۶ لایه ای را روی گردو ها قرار داده و بقیه گردوها را روی آن بپاشید.

برای بار سوم ۱۶ لایه ای از خمیر را بر روی لایه دوم گردوها قرار دهید سپس با چاقوی نازک و تیز به صورت لوزی ببرید. کره را ذوب کنید و روی باقلواها بریزید. فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار داده و سینی را داخل فر بگذارید. بعد از اینکه باقلواهای طلایی شده را از فر بیرون آوردید، حدود ۵۰ دقیقه صبر کنید تا خنک بشود. 

شکر و آب را در قابلمه مخلوط کرده و بگذارید تا جوش بیاید. اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد سپس ۱ قاشق غذا خوری آبلیمو را اضافه کنید (آبلیمو را به این دلیل اضافه می کنیم تا شربت شکرک نزند.) بعد از اضافه کردن آبلیمو، مخلوط را ۲ دقیقه دیگر جوشانده و بعد از آن بگذارید تا خنک شود. شربت سرد شده را را روی باقلوا ها ریخته و بگذارید تا شربت خوب جذب شود. حداقل بعد از ۴ ساعت سرو نمایید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد