بسیاری گردو را غذایی مفید برای مغز می دانند و این موضوع نه فقط به خاطر شباهت ظاهری آن با مغز است بلکه به خاطر منبع گیاهی سرشار از اسید چرب امگا ۳ با عنوان اسید آلفا لینولنیک اسید در ارزش غذایی باقلوا گردویی است. وجود این اسید چرب در گردو از این نظر اهمیت زیادی دارد که این اسیدچرب به طور عمده در منابع حیوانی مثل ماهی می توان یافت. این اسید چرب برای تقویت سیستم عصبی افراد به ویژه کودکان اهمیت زیادی دارد از این رو مصرف آن بسیار توصیه می کنند.
بسیاری از افراد مصرف هرگونه چربی را مضر می دانند در حالی که باید به این نکته توجه کرد که مقدار و نوع چربی مصرف شده اهمیت زیادی دارد، برای مثال اسید چرب امگا ۳ موجود در گردو علاوه بر خواصی که در بالا اشاره شد برای سلامت قلب نیز بسیار مفید است. این چربی ها باعث کاهش LDL-C (کلسترول بد) و افزایش HDL-C (کلسترول خوب) می شوند.
ذکر این نکته در اینجا خالی از لطف نیست که بیش از ۷۰% از انرژی مورد نیاز قلب بوسیله چربی ها تامین می شود. افراد میانسال باید به این موضوع توجه زیادی داشته باشند که مصرف اسید چرب امگا ۳ درپیشگیری از آلزایمر تاثیر فراوان دارد، پس بهتر است به وجود این مغز خوراکی در سبد غذائی خود توجه زیادی داشته باشیم.
همچنین ، هل، گلاب، شیر و تخممرغ مواد طبیعی به کار رفته در باقلوا هستند که ارزش غذایی بسیار بالایی دارند. در تهیه خمیر باقلوا از موادی مانند شیر و تخم مرغ استفاده می شود که منبع غنی پروتئین هستند. جالب اینکه پروتئین تخم مرغ حاوی اسید آمینه های لازم برای سلامتی بدن می باشد. شیر نیز سرشار از کلسیم است و در پیشگیری از پوکی استخوان تاثیر بسزایی دارد.
گلاب ضمن اینکه آرام بخشی قوی برای اعصاب است، برای تقویت معده، قلب و کبد مفید است. هل به تقویت عملکرد قلب و کاهش سطح کلسترول کمک میکند. از آنجا که باقلوا دارای مواد قندی و کالری بالایی است و هر تکه باقلوای ۲۰ گرمی تقریبا ۱۰۰ کالری دارد، در مصرف آن نباید زیاده روی کنید تا آسیبی به سلامتی شما وارد نشود.
مغز گردوی خشک، طبیعتی گرم و خشک دارد در حالی که این خاصیت در نوع تازه آن کمتر می باشد. گردو در فصل پاییز بیشتر از فصول دیگر در دسترس است. اگر گردو را با پوست خریداری می کنید پیش از فاسد شدن این مغز خوراکی، گردوها را مغز کرده و پس از انتقال به کیسه پلاستیکی، مغزها را در یخچال یا فریزر نگهداری نمایید.
به یاد داشته باشید که مدت نگهداری مغز های گردو در فریزر بیشتر از یخچال است زیرا دمای فریزر پائین تر از دمای انجماد یخچال بوده و به همین علت آنزیم هایی که در سرما هم فعالیت دارند و باعث تغییر طعم در گردو ها می شوند در فریزر دیرتر فعالیت کرده و گردو طعم ماندگی را پیدا نمی کند. سطح بالای اسید های چرب حاوی چند پیوند مضاعف (دوگانه)، گردوها را مستعد اکسیداسیون می کند وبه همین دلیل عمر انبارمانی گردو کم می شود.
در ارزش غذایی گردو به طور متوسط ۶۳ درصد چربی وجود دارد که ۶۰ درصد از این مقدار را اسید های چرب امگا ۳ تشکیل می دهند. وجود این ماده غذایی در رژیم غذایی افراد گیاهخوار از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا دریافت اسید چرب امگا ۳ در این افراد کمتر از افراد عادی بوده و این موضوع یکی از دلایل بروز برخی بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی، سرطان و… است.
ارزش غذایی یک قاشق سوپ خوری گردوی خرد شده
انرژی | ۳/۴۷ کیلو کالری |
پروتئین | ۹/۱ گرم |
کربوهیدرات | ۰/۹۴ گرم |
چربی | ۴/۴ گرم |
فیبر | ۰/۳۹ گرم |
از مواد غذائی که افراد مبتلا به آلرژی باید از آن پرهیز کنند می توان بادام وگردو را نام برد، پس این افراد به خصوص کودکان مبتلا به آلرژی باید از باقلوایی که دارای گردو است پرهیز نمایند. بهتر است بعد از مصرف هرگونه شیرینی به ویژه باقلوا مقداری آب بنوشید زیرا این نوع شیرینی با چسبیدن به دندان ها بیش از دیگر انواع شیرینی باعث پوسیدگی دندان ها می گردد.
بادام دارای مقدار زیادی چربی است اما از نوع چربی غیر اشباع. این چربی خطر بیماری های قلبی را کم خواهد کرد. ویتامین E موجود در پوست بادام یکی از انواع آنتی اکسیدان ها است که از برخی امراض از جمله سرطان، بیماری قلبی، کاهش حافظه، آلزایمر، خوب عمل نکردن سیستم ایمنی، آب مروارید چشم (کاتاراکت) و ضعیف شدن ماهیچه ها پیشگیری کرده و هم چنین بر سلامتی پروستات اثر می گذارد و از تخریب سلول ها و DNA جلوگیری می کند و خاصیت ضد پیری دارد یعنی مانع از بروز چین و چروک می شود.
باقلوا به دلیل داشتن بادام فراوان دارای منیزیم و پتاسیم می باشد. هنگامی که منیزیم به مقدار کافی در بدن باشد، در خون جریان یافته و اکسیژن و مواد مغذی را سریعتر حمل می کند و جلوی افزایش ضربان قلب را می گیرد. بادام بسیار بیشتر از جو یا حتی اسفناج، منیزیم دارد. پتاسیم نیز در انقباض عضلات، به جریان در آوردن اعصاب، متعادل کردن فشار خون و عملکرد بهتر قلب نقش دارد.
پسته درون باقلوا دارای انرژی غذایی فراوانی است و برای تقویت بیماران و اشخاص ضعیف بسیار مناسب است. در واقع این میوه نوعی خوراکی مقوی به شمار می آید. پسته مواد مختلفی دارد که شامل پروتئین، آهن، مواد چرب، کلسیم، فسفر، ویتامین آ، ویتامین ب۳، ویتامین ب۱و پتاسیم است. پسته اگرچه میوه کوچکی است ولی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و نیروزا است.
۳۰ گرم پسته بو داده شده بدون پوست استخوانی
انرژی | ۱۷۰ کالری |
قند | ۳ گرم |
کربوهیدرات | ۶ گرم |
چربی | ۲ گرم |
فیبر | ۹ گرم |
پتاسیم | ۳۱۰ میکرو گرم |
از جمله خدمات شرکت دنت آتروپات فروش تجهیزات و مواد مصرفی دندانپزشکی از برندهای معتبر شرکت های تجهیزات پزشکی خارجی و ایرانی می باشد. فروشگاه اینترنتی تجهیزات و مواد مصرفی دندانپزشکی دنت آتروپات با هدف ارائه با کیفیت ترین تجهیزات و مواد دندانپزشکی در خدمت دندانپزشکان عزیز و کلیه همکاران و فروشندگان صنف می باشد.
فروشگاه اینترنتی تجهیزات دندانپزشکی دنت آتروپات همواره محصولات با کیفیتی را برای شما عزیزان خواهد داشت، در این مقاله به تعریف برخی از پر کاربردین مواد مصرفی مطب دندانپزشکی پرداخته ایم اما شما عزیزان می توانید برای اطلاع از لیست کامل و مشاهده محصولات به بخش فروشگاه سایت دنت آتروپات مراجعه نمایید.
کامپوزیت دندانپزشکی ماده ی هم رنگ پر کردگی دندان که از رزین و ذرات ریز شیشه و یا سرامیک تشکیل می شود، که در دندانپزشکی به عنوان ماده ترمیمی، در ساخت دندان مصنوعی، چسب دندان و… استفاده می شود و با دندان پیوند شیمیایی تشکیل می دهد. کامپوزیت ها به دندان چسبیده و باعث تقویت ساختار دندان می گردند. لازم به ذکر است مواردی مانند کیت کامپوزیت دندانپزشکی در این جا قرار نمی گیرند.
گلاس آینومر دندانپزشکی مواد مصرفی دندانپزشکی هستند که به دلیل ویژگی های خاص مانند چسبندگی به فلزات، سازگاری حرارتی با مینای دندان و درجه پایین سمیت مورد توجه قرار گرفته اند و در ترمیم و پرکردن موقت، به عنوان چسب دندانی و… کاربرد دارند. این مواد به صورت پودری و یا مایع و در انواع مختلفی مانند تری ام، دوال کیور، رادیو ایک و… عرضه می شوند. برخی از انواع آن ها به دلیل وجود موادی خاص که نسبت به اشعه ایکس حساس هستند امکان تصویر برداری بوسیله دستگاه رادیولوژی را فراهم می آورند و با استفاده از این مواد می توان در پایان فرایند ترمیم از نحوه انجام آن اطمینان حاصل نمود. لازم به ذکر است مواردی مانند آمالگام دندانپزشکی در این قسمت قرار نمی گیرند.
آلیاژ آمالگام شامل ماده ای فلزی می باشد که با جیوه ترکیب شده و برای فرم دادن به ماده پرکننده برای درمان پوسیدگی های دندان کاربرد دارد.
اسید اچ دندانپزشکی، ترکیبی است که اغلب به صورت محلول یا ژل می باشد و جهت اچ کردن دندان و ایجاد محیط مناسب برای چسبندگی کاربرد دارد تا از ریز نشت ها و ایجاد پوسیدگی دندان ها جلوگیری کند. این ترکیب دارای انواع مختلفی مانند ژل اچ اسید توتال اچ، ژل اچ اسید فسفریک، ژل اچ اسید میکروسید و اچ اسید پرسلن می باشد. لازم به ذکر است مواردی مانند اسید فسفریک دندانپزشکی در این بخش قرار نمی گیرند.
سمان یا سیمان دندانپزشکی از جمله مواد اتصال دهنده دندانپزشکی است که در فعالیت های ترمیمی، ارتودنسی، به عنوان آستری یا پایه و… استفاده می شود. ماده ای سخت است که به وسیله ترکیب پودر آن با مایع، فرم می گیرد. این ترکیب از لحاظ جنس ماتریس دارای انواع فسفاته، پلی کربوکسیلات، فنولات و رزینی (پلیمری) بوده و دارای خواصی همچون آب بندی خوب، مقاومت به انحلال در برابر بزاق و چسبندگی و باند قوی به عاج و مینای دندان می باشد.
ماده ای است که برای ثبوت فیلم های رادیوگرافی دندانپزشکی ظاهر شده استفاده می شود. لازم به ذکر است مواد ظهور و ثبوت مورد استفاده در پزشکی در این نام پایه قرار نمی گیرند.
صمغ منعقد شده درختان مختلف که دارای خواص شبه لاستیکی مشخصی است. این مواد جهت seal موقت پانسمان ها در خوات استفاده می شود. گوتاپرکا به شکل مخروطی جهت پر کردن مجاری ریشه ها و به شکل چسبناک جهت سیل کردن خوات در درمان ریشه بکار می رود. گوتا پرکا وسیله ای ساخته شده از صمغ منعقد شده از درخت های گرمسیری خاص به منظور پر کردن کانال ریشه دندان بکار می رود. گوتا پرکا توسط حرارت نرم می شود و در کانال ریشه قرار داده می شود تا زمانی که سرد و سفت گردد. ماده صمغی آب ناپذیری است که مصارف مختلف جراحی دارد.
این خمیر بعد از انجام عمل جرم گیری توسط برس بر روی دندان ها کشیده می شود و یک لایه از آن بر روی دندان باقی می ماند تا از جرم گرفتن دوباره دندان جلوگیری نماید.
اپل شرکت آمریکایی است که در حوزه فناوری فعالیت دارد و محل استقرار آن در شهر کالیفرنیا میباشد. لوگو اپل زیابیش، طراحی، تولید و فروش محصولات الکترونیکی نظیر لپتاپ، گوشی موبایل ونیز ارائه خدمات آنلاین را بر عهده دارد. گوشی آیفون، ساعت های دیجیتال، دستگاه پخش آیپاد و کامپیوترهای سری مک از معروفترین محصولات این شرکت هستند.App Store، iCloud و iTunes سرویسهای آنلاین اپل هستند. شرکت اپل توسط استیو جابز، استیو وزنیاک و رونالدوین با هدف طراحی و فروش کامپیوترهای شخصی در 1976 تاسیس شد.
تاریخچه انتخاب نام اپل، به نقل از استیو جابز، به زمانی که وی رژیم میوهخواری داشته و به بازدید از باغ سیب، برمیگردد. او با خود می اندیشید که نام Apple نامی جالب، باطراوت و جذاب است.
و در سال 1977 نام رسمی AppleComputer, Inc برای آن انتخاب شد و در سال 2007 نام آن به AppleInc تغییر یافت تا بیانگر تغییر گرایش اپل به سوی تولید محصولات الکترونیکی متنوع باشد. شرکت اپل پس از سامسونگ دومین شرکت بزرگ فناوری اطلاعات در دنیا و سومین تولیدکننده گوشیهای موبایل دنیا است. برند اپل معتبرترین برند دنیاست که بالغ بر 118 میلیارد دلار ارزش دارد.
لوگو اپل یک لوگو تصویری قلمداد میشود، این تصویر برند برای اولین بار در سال 1976 توسط رونالد وین (سومین بنیانگذار شرکت اپل) طراحی شد. او این کار را به آیزاک نیوتن مرتبط کرد. البته در همان ابتدا شباهت زیادی به یک نقشه و قصهگویی هنری داشت به طوری که مخاطب میتوانست جزئیات در آن را به یک داستان تبدیل کند.
در طرح اولیه، رونالد وین، نیوتن را در حالت نشسته زیر درخت کشیده است و یک سیب هم در بالای سر او قرار دارد. گویی سیب در حال افتادن است و یک اتفاق غیرمنتظره هم خواهد افتاد.
اما لوگوی برند اپل در گذر زمان تغییرات زیادی کرده و دلیل آن هم واضح است. اولین لوگوی طراحی شده برای چسباندن بر روی محصولات دیجیتالی مناسب نبود. استیو جابز و تیمش تصمیم گرفتند طرح جدیدی را جایگزین کنند. به همین دلیل به سراغ یک طراح معروف رفتند.
راب جانوف (Rob Janoff) همان فردی بود که استیو جابز و تیمش به دنبال او بودند. او بعدها گفته بود که با یک طوفان فکری زیاد و بحث با تیم شرکت اپل، سرانجام به سراغ یک سیب گاز زده رفت. او درخت و نیوتن را از نقاشی که نامش را لوگو گذاشته بودند، حذف و فقط یک سیب را انتخاب کرد.
اما دلیل این کار چه بود و چرا یک سیب گاز زده را به عنوان لوگوی شرکت اپل انتخاب کرد؟ راب جانوف در پاسخ به ابهامات و سوالات خبرنگارها گفته بود: «چون سیب و گیلاس و گوجه فرنگی از نظر ظاهری شباهت زیادی به هم دارند و فقط اندازههای آنها با هم تفاوت دارد، من آن را گاز زده طراحی کردم تا مخاطب تشخیص دهد این لوگو، یک سیب است.»
جانوف برای جلب رضایت جابز طرحهای متعددی به وی ارائه کرد، اما جابز اصرار داشت که طرح سیب، رنگی باشد تا بازتاب علاقهمندی شرکت اپل به اصول انسانی باشد.
وقتی محصولات اپل راهی بازار شدند، واکنش زیادی در برابر این برند دیده نمیشد. شاید همین موضوع بود که استیو و سایر همکارانش را به فکر تغییر در لوگو اپل انداخت. آنها دقیقا 21 سال بعد (1998) تصمیم گرفتند تغییراتی را بر روی رنگ تصویر برندشان ایجاد کنند.
کار آنها چیزی نبود جز اینکه رنگها را از بین بردند و سیب گاز زده را به طور کامل سیاه کردند. این بار البته اپل دیگر کاملا شبیه به سایه یک سیب گاز زده شده بود. اما باز هم مدیران اپل از این وضعیت برند رضایت زیادی نداشتند.
زمانی که محصولات اپل بازار دنیا را قبضه کرده بودند، دیگر اپل نیازی به خودنمایی برای دیده شدن بیشتر نداشت. حالا به سراغ طرحهای سادهتری میگشت تا راحتتر توسط طرفدارانش پذیرفته شود. این بار تغییرات، تصویر برند را به یک طرح خاکستری رنگ تبدیل کرده بود.
اگرچه طرح جدید نسبت به موارد قبلی سادهتر بود، اما همچنان جذاب است و برای بسیاری از طرفدارانش در دنیا به عنوان یک لوگوی منحصر به فرد شناخته میشود.
گفتنی است که استیو جابز و استیو وزنیاک هر دو از طرفداران گروه موسیقی بیتلز بودند اما شرکت انها با شرکت مولتیمدیای Apple Corps Ltd به واسطه تشابه نام و لوگوی تجاری دچار اختلاف شد. این شرکت توسط گروه بیتلز در 1967 فعالیت خود را آغاز کرده بود. این اختلافنظر منجر به بروزداد خواهی و تنشهای متعددی میان دو شرکت شد که بالاخره در 2006 رأی نهایی به نفع شرکت کامپیوتری اپل صادر شد .
لوسترها به عنوان از جمله شیک ترین و خاص ترین لوازم دکوراسیون داخلی شناخته می شوند که هر شخصی می تواند با خرید یک لوستر به دکوراسیون داخلی خودش اضافه کند و از ظاهر شیک و زیبای آن لذت ببرد ، لوستر به دلیل پخش نوری بالا خیلی به چشم می آید و می تواند فضای خانه را بزرگتر و دلبازتر نشان دهد ، لوستر ها در بخش های مختلف منزل شما مانند آشپزخانه ، نشیمن ، پذیرایی و اتاق خواب کاربرد دارند.
برای خرید لوستر بهتر است مستقیما به سمت اولین لوستری که می بینید نروید. ابتدا بهتر است مزایا و معایب انواع لوستر ها را بدانید تا بهترین انتخاب را داشته باشید. زیرا لوستر جز کالاهای لوکس و گران قیمت است و نمیتوان به زودی اقدام به تعویض آن کرد. در نتیجه باید بهترین انتخاب را در خرید لوستر داشته باشید.
لوسترهای برنزی جزو لوسترهای گران قیمت بحساب می آیند. زیرا فلز برنز استفاده شده در آنها جزو فلزهای گران قیمت است. منظور از فلز برنز همان برنج است.زیرا برنز ترکیبی از آلیاژ مس و قلع است و ارزان تر است. برنج بعد از طلا، نقره و پلاتین جلوه بیشتری نسبت به دیگر فلزها دارد.
این لوستر ها بسیار شیک و لوکس هستند و فضای منزل را بسیار پر شکوه و اشرافی نشان می دهند و به دلیل استفاده از فلز برنج مقاومت بالایی در برابر تغییر رنگ و اکسید شدن دارند. لوسترهای برنزی جزو پر طرفدار ترین لوستر ها بشمار می آیند زیرا کیفیت و استحکام بالایی دارند.
لوسترهای برنزی از دو بخش بدنه و پایه اصلی و آویزهای لوستر تشکیل شده اند. در لوستر های برنزی بدنه و پایه اصلی از جنس برنز است و آویزها میتواند از جنس شیشه، کریستال و سرامیک باشد. لوسترهای برنزی در شاخه های خود دارای حباب یا لاله است.
لوسترهای برنزی در دو نوع دیواری و سقفی موجود هستند .
بسیار پرطرفدار هستند و حالت لوستر جانبی دارند و کل فضا را روشن نمی کند بلکه در منطقه ای خاص نور را متمرکز می کند و همین امر سبب جلوه زیبا و رویایی در فضا می شود. لوستر های برنزی دیواری بیشتر برای دیوار بالای مبل ها در نشیمن و بالای تخت در اتاق خواب ها به عنوان چراغ خواب و یا چراغ برای مطالعه و در سرویس بهداشتی استفاده می شوند
این لوستر ها مناسب سقف های کوتاه هستند زیرا برای نورپردازی فضای زیادی را اشغال نمی کنند . از لوستر های سقفی میتوان در بیشتر مکان ها مانند سالن پذیرایی، اتاق و آشپزخانه ها استفاده کرد .
جهت مطالعه ادامه این مطلب کلیک کنید.
چندین سال است که درب های فلزی بعنوان درب های ورودی ساختمان همانند پارکینگ، درب ماشین رو و نفر رو مورد استفاده قرار داده می شوند. ولی در حال حاضر مدلهای مدرن تر با عنوان درب فرفورژه دستساز در تبریز را مشاهده می کنیم. این مدلها خیلی زیبا می باشند. و امکان تبدیل به رنگ دلخواه مشتری را دارند. درب فرفورژه دارای دوام بالا می باشد. و در برابر اتفاقاتی مانند ورود سارقین دارد.
این نوع دربها در انواع سبک های گوناگون بروز و سنتی طراحی و تولید می شوند. فرفورژه یک واژه فرانسوی به معنی حالت دادن به آهن های قابل انعطاف پذیر هستند. در سالهای گدشته آهن ها به دست آهنگران در کوره های آتـش داغ می شدند. و با ضربات خیلی سنگین شکل می گرفتند. ولی در حال حاضر روش بهتر و پیشرفته تری برای فرم دهی آهن به کار برده می شود. با این روش که با ذوب نمودن آهن آنها در قالب های ویژه ای ریخنه می شوند. و شکل می دهند.
در حال حاضر در درب فرفورژه دستساز شاهد تلفیق متریال مختلف و استفاده همزمان از فلز، ترموود، چوب، چدن و آلومینیوم و همچنین استفاده از دیگر آلیاژها در ساخت درب های ساختمان هستیم. در نهایت تلفیق هنر سنتی چلنگری و روشهای مدرن ساخت درب، موجب تولید درب های شیک و جدیدی شده اند که سبب تقویت نقاط قوت و پوشش نقاط همچنین زیبایی و هارمونی مورد نیاز با سبک های معماری های متفاوت گردیده است.
در مورد مزایای این نوع از درب های نفر رو میتوان موارد زیادی را مطرح کرد. که در این بخش به ارائه چند مورد از متداول ترین مزایای درب فرفورژه دستساز در تبریز می پردازیم:
مهم ترین قابلیت درب فرفورژه دستساز در تبریز ورودی ساختمان، دوام آن در مقابل ضربه و همچنین سارقین و… فوق العاده می باشد. به این دلیل که در این مدل از دربهای ساختمانی از چوب مورد استفاده قرار نمی گیرد. و به عدم استحکام آن در برابر عوامل خارجی مانند ضربه، آتش، آب و… میتوان اشاره کرد. در واقع همانطور که میدانید متریال اولیه برای ساخت تمامی مدلهای درب فرفورژه دستساز در تبریز، آهن است. کلیه ی قطعات این مدل دربهای زیبا که به اصطلاح فر داده می شوند. از چهارسو های فلزی ساخته می شوند. در نتیجه دلیل مقاومت خیلی بالای درب فرفورژه دستساز این می باشد.
جالب این است که پیش از این اکثرا درب فلزی در ایران با ورق های یکپارچه طراحی و ساخته می شده است. به این دلیل که در آن مدل از دربها همواره تنها دوام دربها مهم تر بود. و حداکثر یک طرح خیلی ساده روی آن بعنوان جلوه بصری ایجاد می کردند. ولی از طرفی در حال حاضر با اهمیت بسزایی نمای ساختمان، زیبایی دربها اغلب مورد توجه بوده است. طرح های خیلی متنوع و مدرن وجود دارد. که عبارت هستند از انواع طرحها و مدل های ساده تا انواع طرح های پیچیده.
به طور کلی لازم به ذکر می باشد که هیچ محدودیتی در طراحی و ساخت درب فرفورژه دستساز پارکینگ در تبریز، عابر، فنس، نرده پنجره یا نرده پله وجود ندارد. به این علت که استفاده از تکنیک در طراحی در کنار بهره گیری از تکنولوژِی روز در برش ورق های فلزی مانند دستگاه های CNC و واتـرجت، همه ی محدودیت ها را برای ایجاد طرح دلخواه را از بین می برند. و میتوان انواع این نوع از دربها را برای ورودی های ساختمان، پارکینگ و… انتخاب کرد.
درب فرفورژه دستساز از دو ماده آهن و چدن و در برخی از موارد آلومینیوم ساخته می شود. استفاده از متریال با کیفیت موجب می شود. شما نیاز به صرف زمان و هزینه جهت نگهداری بعد از نصب نداشته باشید. در ضمن ناگفته نماند که، درب های فلزی در صورت عام و درب فرفورژه دستساز بصورت خاص در برابر سـرما و گرما مستحکم است. و با آب و آتش نابود نمی شود. همچنین این مدل از درب های نفر رو تبریز استپ در برابر ضربه نیز با دوام می باشند. و در طول زمان در مقابل زنگ زدگی گزینه ای مناسب می باشد.
با در نظر داشتن همه ی مزایایی که گفته شد، تبریز استپ مناسب ترین لیست قیمت را در مقایسه با دگر انواع درب نفر رو را برای مشتریان خود در نظر گرفته است. در ضمن به علت وجود طرح ها و مدلهای متتوع میتوانید در هر رنج قیمتی یک مدل درب فرفورژه دستساز را انتخاب نمایید.
به طور کلی میتوان ساخت و پرداخت این مدل از دربها را برای استفاده در کلیه نقاط ساختمان دارای فرایند ساخت زیر دانست که این روال بصورت زیر است:
در مراحل اولیه از ساخت این مدل دربها مسئله جوش میله ها با یکدیگر و ایجاد طرح و گل مورد نظر اهمیت زیادی دارد. که این بخش توسط دستگاه جوش برق با گاز محافظ co2 است میباشد. در واقع در این مرحله از کار نیاز است که بدانید این مدل از جوشها دوام بالاتری نسبت به دیگر رویه ها دارد. بعد از به پایان رسیدن مرحله جوشکاری و آماده سازی طرح مد نظر مشتری، به مرحله سنگ زنی می رسیم. که تمامی برجستگی های جوش بوسیله آن محو می گردد. در طول این مراحل پس از مرحله سنگ زنی مرحله فلپ زنی می باشد که سبب از بین بردن خش های محل سنگ کاری می گردد.
بعد از مراحل شستشو و پاکسازی سطح درب فرفورژه دستساز و یا نرده فرفورژه دستساز تمامی درزهایی که رنگ به سختی به آن نفوذ می کند. با درزگیر مخصوص فرفورژه گرفته می شود. که موجب عدم نفوذ آب و گردوغبار به آن بخش می شود.
سپس نوبت رنگ آمیزی الکترواستاتیک درب می گردد. تا محصول نهایی بصورت کامل آماده ارائه گردد. به طور کلی میتوان گفت که رنگ آمیزی الکترواستاتیک (رنگ کورهای) نوعی از رنگ آمیزی است که در دو مدل رنگ پودری و رنگ مایع که در صنعت به کار برده می شود. در این مرحله بعد از مراحل تمیز کاری و پاکسازی فرفورژه که بصورت گرده زنی، چربی زدایی، سمپراس و اسید شویی انجام می گیرد.
رنگ بوسله ابزارها و دستگاه های ویژه ای به سطح فرفورژه زده می شود. و در کوره های مخصوص این کار پخت رنگ به مدت مشخص و دمای معین که بستگی به نوع ضخامت و جنس درب یا نرده فرفورژه دارد قرار می گیرد. و آماده سازی می گردد. در نهایت بعد از طی این مراحل درب فرفورژه دستساز در تبریز متناسب با سفارش مشتری آماده سازی و تحویل داده می شود.
جهت مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید