طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

پروفیل‌ های قرنیز چیست؟

پروفیل‌های قرنیز

قرنیز نواری است از جنس سنگ، چوب، پلاستیک، بتن و یا سیمان که دور تا دور دیوارهای داخلی خانه قرار میگیرد. برای محفاظت در برابر آسیب ها استفاده می شود. قرنیز عموماً نسبت به دیوار برجسته بوده و نمایی کاملاً مشخص دارد. هدف اصلی استفاده از قرنیز پوشاندن محل اتصال دیوار به سطح زمین است و وظیفه آن نیز محافظت از نازک کاری دیوار در برابر صدمات ناشی از برخورد اسباب و اثاثیه و جلوگیری از نفوذ رطوبت و آب از کف به دیوارها است.

 .قرنیز ها رنگ های گوناگونی دارند و با توجه به رنگ محیطی که قرار است نصب شود، انتخاب می شوند. اگر رنگ پارکت ها روشن باشد انتخاب قرنیز با رنگ تیره بهتر است زیرا زیبایی فضا را چند برابر می کند امروزه دیگر قرنیزهای سنگی یا سرامیکی از محبوبیت بالایی برخوردار نمی‌باشند. قرنیزهای قدیمی جای خود را به قرنیزهای جدید از جنس ام دی اف MDF با روکش پی وی سی PVC ، داده‌اند؛ البته قرنیزهای تمام پی وی سی (PVC) نیز در بازار یافت می‌شود. .

انواع قرنیز

  1. پلاستیکی : به صورت یک تکه و یا دو جداره با فضای خالی بین دو لایه جهت عبور کابل‌ها و سیم‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  2. چوبی : به صورت یک تکه از جنس HDF و یا MDF با انواع روکش‌ های ضد خش با طرح‌ های بسیار زیبا به فروش می‌رسند.
  3. سرامیکی : این نوع قرنیزها طرفدار کمتری دارد. زیرا که وزن آن ها سنگین و قیمت بالایی دارند.
  4. سنگی : وزن قرنیز سنگی زیاد است و هزینه بسیار بالایی دارد. از این نوع قرنیزها در زمان قدیم بیشتر استفاده می شد.
  5. چسبی : قرنیز چسبی یکی از محبوب ترین قرنیزها می باشد. زیرا که کثیف کاری این نوع قرنیزها کمتر است و به راحتی نصب می شود.
  6. ام دی اف :  این نوع قرنیز ها با پی وی سی روکش شده اند که به راحتی میتوان آن هارا تمیز کرد. قرنیز ام دی اف در طرح و رنگ های مختلفی طراحی می شوند.

مزایای قرنیز

  • قیمت ارزان تری دارند
  • ضد آب هستند و قابلیت شستشو دارند
  • آنتی باکتریال و مقاوم
  • انعطاف پذیر هستند.
  • حمل و نصب آنها آسان است
  • در برابر تاثیرات بیرونی بادوام هستند.
  • جلوگیری از نفوذ رطوبت
  • جلوگیری از ورود حشرات به داخل خانه
  • دارای طرح های متنوع
  • مقاوم در برابر ضربه

معایب قرنیز

به طور کل قرنیزها معایب کمتری دارند. اما یکی از معایب آنها این است که اگر متریال تولیدی از جنس های بازیافتی باشد، گازهای سمی متصاعد می کنند.

پروفیل‌ های قرنیز 

پروفیل‌ های قرنیز

ابزار های استفاده از پروفیل

_ ابزار لب پله: ابزار لب پله برای پوشاندن لبه‌ی پله‌ها در هنگامی که از پارکت استفاده می‌شود کاربرد دارد و ظاهری زیبا و منظم را بر روی قسمت‌های برش خورده و درز دار، ایجاد می‌کند.

_ میت: ابزار میت در کنار دیوار کوب استفاده می‌شود. به طور مثال از این ابزار در اطراف پنجره‌ها، درب‌ها و قسمت‌هایی که در آنجا دیوار کوب تمام می‌شود و نیز قسمت‌هایی که پارکت لمینیت به اتمام می‌رسد استفاده می‌گردد .

_ اسکوتیا: اسکوتیا (اسکوتی- فیتیله) در کنار دیوار کوب به طور مثال کنج‌های دیوار، کف و یا بین سقف و دیوار به عنوان یک ابزار طرح‌دار جدا کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد که معمولا یا از رنگ‌های متضاد و یا رنگ‌هایی متناسب با رنگ دیوارکوب و پارکت لمینت  استفاده می‌گردد.

_ تاشو یا نبشی: این ابزار برای پوشاندن نبش‌ها و کنج های دیوار و حد فاصل بین دیوار و سقف بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و در مواقعی برای پوشاندن فاصله بین دو دیوارکوب مورد استفاده قرار می‌گیرد .

_ میانه: ابزار میانه مابین دو رنگ مختلف از پارکت لمینیت و یا برای جداسازی کف‌ اتاق‌ها از راهرو استفاده می‌گردد.

_ گرده یا اختلاف سطح: ابزار گرده در جاهایی که اختلاف سطح وجود دارد استفاده می‌شود، از قبیل ما بین کف پارکت و کف سرامیک که دارای اختلاف سطح می‌باشد.

_ نسمه یا روکوب: ابزار تسمه برای قاب گرفتن دور درب‌ها و نیز برای پر کردن فاصله بین دیوارکوب‌ها به کار می‌رود. این ابزار پهنای مختلفی دارد که معمولا پهنای 3.2 سانتی و 4.5 و 5 سانتی آن برای قاب گرفتن چارچوب درب‌ها به کار می‌رود.

انتخاب ارتفاع و رنگ قرنیز

برای انتخاب ارتفاع و رنگ قرنیز در فضاهایی که مساحت آنها کمتر از 40 متر مربع باشد از قرنیز 7 سانت متر استفاده میشود. ولی برای فضا هایی تا 80 متر مربع میتوان از قرنیز 9 سانتیمتر نیز استفاده کرد و برای فضاهای بیشتر از آن هم میتوان از قرنیزهای 11 سانت و 15 سانت با توجه متراژ آنها استفاده کرد.

توجه داشته باشید که در فضاهایی که فاصله از دیوار ها زیاد باشد ممکن است که قرنیز های کوچک جلوه خود را از دست بدهند و به همین دلیل توصیه به استفاده از ابعاد بزرگتر قرنیز میشود. در مورد رنگ قرنیز ها بهتر است که با رنگ قسمت هایی از خانه همخوانی داشته باشد مانند لمینت کف، دیوارکوب ها، مبل ها یا شومینه و .... بهتر است که رنگ قرنیز ها کمی تیره تر از رنگ لمینت کف باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد