برای درست کردن شربت کونفه ابتدا آب و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس تا زمانی که شکر داخل آب حل بشه، هم بزنید. بعد از آن، زعفران دم کرده را اضافه کرده و صبر کنید تا شربت بجوشد. اجازه دهید تا به مدت ۲ دقیقه جوشیده و قوام بیاید. سپس شربت رو کنار بگذارید تا سرد شود.
ابتدا کف و دیواره ماهیتابه کوچک با قالب کنافه را با کره چرب کرده و قالب را در یخچال بگذارید.
رشته کادایف نرم را با دست کمی خرد کرده و سپس کره و در صورت دلخواه کمی آب زعفران را با رشته خوب مخلوط کنید تا همه رشته به کره آغشته شود.
نصف مقدار رشته کادایف رو کف ماهیتابه یا قالب کنافه بریزید و سپس با دست یا کف لیوان یا گوشتکوب فشرده کنید تا منسجم شوند.
روی رشته کادایف پنیر موزارلا و پسته خورد شده و در صورت تمایل گردوی خرد شده بریزید. نکته مهمی که باید بهش دقت کنید این است که مراقب باشید تا پنیر و پسته در وسط رشته ریخته شود به طوری که با دیواره ماهیتابه یا قالب برخورد نداشته باشد.
در این مرحله باقی رشته کادایف را روی مواد ریخته و با دست یا کف لیوان یا گوشتکوب منسجم و پرس کنید.
بهتره که روی مواد کاغذ روغنی گذاشته و روی آن یک ظرف بگذارید به طوری که سنگین شده تا مواد پرس شوند. حدود نیم ساعت کافیست.
نکته: اگه از کادایف خشک استفاده می کنید یکی از گزینه های زیر رو انتخاب کرده و انجام بدید:
برای خرید آنلاین و سریع کنافه ترکی داغ کلیک کنید.