طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طرز تهیه پخت کنافه ترکی

طرز تهیه پخت کنافه ترکی

مواد لازم برای آماده سازی شربت کنافه

  • آب :۱ پیمانه
  • شکر :۱ پیمانه
  • زعفران دم کرده :۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب:یک قاشق سوپ خوری (به دلخواه)

طرز تهیه شربت کنافه

برای درست کردن شربت کونفه ابتدا آب و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس تا زمانی که شکر داخل آب حل بشه، هم بزنید. بعد از آن، زعفران دم کرده را اضافه کرده و صبر کنید تا شربت بجوشد. اجازه دهید تا به مدت ۲ دقیقه جوشیده و قوام بیاید. سپس شربت رو کنار بگذارید تا سرد شود.

مواد لازم برای تهیه کنوفه پنیری

  • رشته کونفه (کادایف) :۳۵۰ گرم
  • کره آب شده:۲۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) یا پنیر لبنە:۲۵۰ گرم
  • پسته خورد شده:۵۰ گرم
  • گردو خرد شده:۵۰ گرم

طرز تهیه کنافه پنیری ترکی بدون فر

مرحله اول

ابتدا کف و دیواره ماهیتابه کوچک با قالب کنافه را با کره چرب کرده و قالب را در یخچال بگذارید.

مرحله دوم، خرد کردن رشته کادایف

رشته کادایف نرم را با دست کمی خرد کرده و  سپس کره و در صورت دلخواه کمی آب زعفران را با رشته خوب مخلوط کنید تا همه رشته به کره آغشته شود.

مرحله سوم

نصف مقدار رشته کادایف رو کف ماهیتابه یا قالب کنافه بریزید و سپس با دست یا کف لیوان یا گوشتکوب فشرده کنید تا منسجم شوند.

مرحله چهارم

روی رشته کادایف پنیر موزارلا و پسته خورد شده و در صورت تمایل گردوی خرد شده بریزید. نکته مهمی که باید بهش دقت کنید این است که مراقب باشید تا پنیر و پسته در وسط رشته ریخته شود به طوری که با دیواره ماهیتابه یا قالب برخورد نداشته باشد.

مرحله پنجم

در این مرحله باقی رشته کادایف را روی مواد ریخته و با دست یا کف لیوان یا گوشتکوب منسجم و پرس کنید.

بهتره که روی مواد کاغذ روغنی گذاشته و روی آن یک ظرف بگذارید به طوری که سنگین شده تا مواد پرس شوند. حدود نیم ساعت کافیست.

 

نکته: اگه از کادایف خشک استفاده می‌ کنید یکی از گزینه‌ های زیر رو انتخاب کرده و انجام بدید:

  1. اسپری کردن آب روی رشته‌ های کادایف خشک و نیم ساعت صبر کردن
  2. گذاشتن رشته‌ های کادایف خشک لای دستمال نمدار

برای خرید آنلاین و سریع کنافه ترکی داغ کلیک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد