رشته شعریه | ۱ بسته |
شیر عسلی | ۱/۲ قوطی |
کره | ۵۰ گرم |
پودر هل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
مغز پسته، گردو یا بادام خرد شده (به دلخواه) | ۲۰۰ گرم |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران | به مقدار لازم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
آب | ۱۵۰ میلی لیتر |
جوهر لیمو | ۱/۴ قاشق چایخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
ابتدا همه مواد شربت ( آب و شکر و جوهر لیمو) را در قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا به جوش آید. و سپس حرارت را کم کنید تا شربت روی حرارت ملایم بجوشد و کم کم غلیظ شود. در این میان تا آماده شدن شربت به تهیه ی باقلوا میپردازیم قبل از باز کردن بستهی رشته شعریه، با دست کمی فشار دهید تا رشتهها تقریبا خرد شوند.
کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کرده، سپس رشتهها را به آن اضافه کنید. رشتهها را در کره تفت دهید تا رنگ آنها کمی طلایی شود، ولی مراقب باشید رشتهها نسوزند. سپس زعفران دم کرده و پودر هل را به رشته ها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه بدهید.
حدود ۵ دقیقه به تفت دادن رشتهها ادامه دهید، سپس شیر عسلی را به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید. شیر عسلی در اثر حرارت دیدن، سفت میشود بنابراین نباید زیاد حرارت ببیند.
پس از ۳۰ ثانیه، گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا رشتهها کاملا به شیر عسلی آغشته شده و مزه دار شوند. کاغذ آلومینیوم را روی سطح صافی پهن کرده و آن را با کمی کره چرب کنید.