طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

لیست مواد مصرفی دندانپزشکی

فروش تجهیزات و مواد مصرفی دندانپزشکی

از جمله خدمات شرکت دنت آتروپات ارائه ی لیست مواد مصرفی دندانپزشکی از برندهای معتبر شرکت های تجهیزات پزشکی خارجی و ایرانی می باشد. فروشگاه اینترنتی تجهیزات و مواد مصرفی دندانپزشکی دنت آتروپات با هدف ارائه با کیفیت ترین تجهیزات و مواد دندانپزشکی در خدمت دندانپزشکان عزیز و کلیه همکاران و فروشندگان صنف می باشد.

فروشگاه اینترنتی تجهیزات دندانپزشکی دنت آتروپات همواره محصولات با کیفیتی را برای شما عزیزان خواهد داشت، در این مقاله به تعریف برخی از پر کاربردین مواد مصرفی مطب دندانپزشکی پرداخته ایم اما شما عزیزان می توانید برای اطلاع از لیست کامل و مشاهده محصولات به بخش فروشگاه سایت دنت آتروپات مراجعه نمایید.

لیست برخی از مواد مصرفی دندانپزشکی موجود در سایت

۱. کامپوزیت دندانپزشکی

کامپوزیت دندانپزشکی ماده ی هم رنگ پر کردگی دندان که از رزین و ذرات ریز شیشه و یا سرامیک تشکیل می شود، که در دندانپزشکی به عنوان ماده ترمیمی، در ساخت دندان مصنوعی، چسب دندان و… استفاده می شود و با دندان پیوند شیمیایی تشکیل می دهد. کامپوزیت ها به دندان چسبیده و باعث تقویت ساختار دندان می گردند. لازم به ذکر است مواردی مانند کیت کامپوزیت دندانپزشکی در این جا قرار نمی گیرند.

۲. گلاس آینومر دندانپزشکی

گلاس آینومر دندانپزشکی مواد مصرفی دندانپزشکی هستند که به دلیل وی‍‍ژگی های خاص مانند چسبندگی به فلزات، سازگاری حرارتی با مینای دندان و درجه پایین سمیت مورد توجه قرار گرفته اند و در ترمیم و پرکردن موقت، به عنوان چسب دندانی و… کاربرد دارند. این مواد به صورت پودری و یا مایع و در انواع مختلفی مانند تری ام، دوال کیور، رادیو ایک و… عرضه می شوند. برخی از انواع آن ها به دلیل وجود موادی خاص که نسبت به اشعه ایکس حساس هستند امکان تصویر برداری بوسیله دستگاه رادیولوژی را فراهم می آورند و با استفاده از این مواد می توان در پایان فرایند ترمیم از نحوه انجام آن اطمینان حاصل نمود. لازم به ذکر است مواردی مانند آمالگام دندانپزشکی در این قسمت قرار نمی گیرند.

۳. آمالگام دندانپزشکی

آلیاژ آمالگام شامل ماده ای فلزی می باشد که با جیوه ترکیب شده و برای فرم دادن به ماده پرکننده برای درمان پوسیدگی های دندان کاربرد دارد.

۴. اسید اچ از مواد مصرفی دندانپزشکی

اسید اچ دندانپزشکی، ترکیبی است که اغلب به صورت محلول یا ژل می باشد و جهت اچ کردن دندان و ایجاد محیط مناسب برای چسبندگی کاربرد دارد تا از ریز نشت ها و ایجاد پوسیدگی دندان ها جلوگیری کند. این ترکیب دارای انواع مختلفی مانند ژل اچ اسید توتال اچ، ژل اچ اسید فسفریک، ژل اچ اسید میکروسید و اچ اسید پرسلن می باشد. لازم به ذکر است مواردی مانند اسید فسفریک دندانپزشکی در این بخش قرار نمی گیرند.

۵. سمان دندانپزشکی

سمان یا سیمان دندانپزشکی از جمله مواد اتصال دهنده دندانپزشکی است که در فعالیت های ترمیمی، ارتودنسی، به عنوان آستری یا پایه و… استفاده می شود. ماده ای سخت است که به وسیله ترکیب پودر آن با مایع، فرم می گیرد. این ترکیب از لحاظ جنس ماتریس دارای انواع فسفاته، پلی کربوکسیلات، فنولات و رزینی (پلیمری) بوده و دارای خواصی همچون آب بندی خوب، مقاومت به انحلال در برابر بزاق و چسبندگی و باند قوی به عاج و مینای دندان می باشد.

۶. محلول ظهور و ثبوت فیلم دندانپزشکی

ماده ای است که برای ثبوت فیلم های رادیوگرافی دندانپزشکی ظاهر شده استفاده می شود. لازم به ذکر است مواد ظهور و ثبوت مورد استفاده در پزشکی در این نام پایه قرار نمی گیرند.

۷. گوتا پرکا دندانپزشکی

صمغ منعقد شده درختان مختلف که دارای خواص شبه لاستیکی مشخصی است. این مواد جهت seal موقت پانسمان ها در خوات استفاده می شود. گوتاپرکا به شکل مخروطی جهت پر کردن مجاری ریشه ها و به شکل چسبناک جهت سیل کردن خوات در درمان ریشه بکار می رود. گوتا پرکا وسیله ای ساخته شده از صمغ منعقد شده از درخت های گرمسیری خاص به منظور پر کردن کانال ریشه دندان بکار می رود. گوتا پرکا توسط حرارت نرم می شود و در کانال ریشه قرار داده می شود تا زمانی که سرد و سفت گردد. ماده صمغی آب ناپذیری است که مصارف مختلف جراحی دارد.

۸. ماده جرم گیری دندانپزشکی

این خمیر بعد از انجام عمل جرم گیری توسط برس بر روی دندان ها کشیده می شود و یک لایه از آن بر روی دندان باقی می ماند تا از جرم گرفتن دوباره دندان جلوگیری نماید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد