معرفی انواع کابینت های انزو
شکل ظاهری تمامی کابینت های انزو مشابه است.اما طرح های ساده و پرهیز از جزئیات برای آشپزخانه های کوچک توصیه می شوند. یکی از اصلی ترین تفاوت ها در طرح های این سبک از کابینت، نوع ابزاری استفاده شده برای ساختار و درب ها است. همچنین نوع روکش کابینت نیز در انتخاب طرح مهم است. انواع کابینت انزو بر اساس نوع روکش به دو دسته کابینت رنگ آمیزی شده و کابینت روکش وکیوم یا ممبران تقسیم می شوند.
برای تولید کابینت انزو می توان از دو روش استفاده کرد؛ روش ممبران با استفاده از روکش پی وی سی هایگلاس و روش رنگ پولیشی. کابینت رنگ آمیزی شده برای زیبایی و طول عمر بیشتر، به ویژه اگر از نوع پولیشی باشد، با قیمت بالاتری ارائه می شود. در کل، کابینت های انزو به سه نوع کابینت پولیشی، کابینت با رنگ پلی استر و نیم پلی استر و کابینت های با رنگ پلی اورتان براق یا مات تقسیم می شوند. در ادامه این مقاله به توضیح هر کدام از این نوع کابینت ها می پردازیم.
کابینت انزو پولیشی
با توجه به اینکه کابینت پولیشی قیمت بالایی دارد. اما هنوز برخی از افراد به دلیل زیبایی و کیفیت بیشتر ترکیب پولیش و رنگ، این نوع کابینت را برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه خود انتخاب میکنند.
پولیش یک نوع رنگ خمیری و مایع است که بعد از زیرسازی و رنگ کردن دربها، برای افزایش استحکام و طول عمر کابینت و شفافیت بیشتر آن، روی سطح کار پوشش داده میشود. به طور معمول، پولیش با ترکیبی از دو رنگ پلیاورتان و پلی استر استفاده میشود.
نکته قابل ذکر این است که اگر بر روی کابینت شما خط و خش ایجاد شود. با استفاده از پولیش میتوان آن را به آسانی ترمیم کرد. بنابراین، این مورد را میتوان یک مزیت برای کابینت پولیشی انزو دانست. تنها عیبی که دارد، قیمت بالای آن نسبت به سایر کابینتهاست. فواید استفاده از کابینت پولیشی انزو شامل شفافیت و درخشندگی بالا، قابلیت ترمیم و تعمیر آسان در صورت آسیب دیدگی و پایداری بالای رنگ در برابر اشعه خورشید است.