چهارچوب درب، قابی است که داخل درگاه قرار می گیرد و درب از طریق لولا به آن وصل میشود. به عبارت دیگر، چهارچوب را می توان عنصری دانست که لنگه های درب را در بر می گیرد. چهارچوب باید به تنهایی، وزن درب و ضربه های باز و بسته شدن درب را تحمل کند و از این رو باید دارای مقاومت کافی باشد. نصب چهارچوب باید به صورت اصولی باشد که ایجاد خطر ننماید. ما در این مطلب روش نصب چهارچوب خواهیم پرداخت.
برای نصب در درون چهارچوب نکاتی وجود دارد که باید به آن توجه کرد و در صورت وجود مشکل آنرا حل کرد.
نکات اشاره شده الزامی می باشد و برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکل لطفا موارد ذیل را بررسی نمایید.
در رابطه با چهارچوب های دارای کتیبه باید توجه کرد که شاخک از بالتی چهارچوب، چیزی در حدود ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر پایین تر قرار بگیرد تا در زمان کندن محل آن و جایگذاری، زیر نعل درگاه خالی نشود.
کلیه حقوق برای تبریز متال محفوظ است. توسعه وطراحی سایت در تبریزوب سایت، بهینه سازی وسئو سایت در تبریزسئو
چهارچوب درب چوبی از قسمت های مختلفی تشکیل می شود. تیرک های عمودی که از یک طرف در بردارنده لولا و از طرف دیگر محلی می باشد. که زبانه قفل در آن قرار می گیرد. از جهت افقی نیز چهارچوب دارای یک تیرک افقی و آستانه است. در گذشته چهارچوب درب از جنس فلز بوده تا توانایی نگه داری لولا را داشته باشد. در حال حاضر برای دربهای داخلی چهارچوب چوبی جایگزین گردیده است.
لازم به ذکر می باشد که، جهت نصب درب اتاقی، محدودیتی درباره ی انتخاب نوع چهارچوب درب وجود ندارد. اکثر دربها قابل اجرا بر روی چهارچوب های چوبی و فلزی را هستند. اگر قصد تعویض چهارچوب را ندارید میتوانید از کاور جهت پوشاندن چهارچوب های فلزی استفاده نمایید.
قابی که لولای در به آن متصل گردیده و روی آن باز و بسته می شود را چارچوب می نامند. این قاب بایستی از مقاومت کافی برخوردار بوده تا بتواند وزن در و ضربات ناشی از باز و بسته شدن آن را تحمل نماید. چارچوب از سه یا چهار قطعه به تشکیل شده است.
دو عضو قائم که لولا روی یکی از آنها نصب می گردد.
عضو افقی فوقانی چارچوب است.
به عضو افقی تحتانی گفته می گردد که در چارچوب های درهای ورودی، سرویس ها ا مورد استفاده قرار میگیرد. و وظیفه ی آن ایجاد حائل میان محیط های تمیز و آلوده و تر یا خشک می باشد. چارچوب ها از نظر جنس مصالح شامل موارد زیر هستند.
جهت سلامت انسان زیان آور نیست. با دوام است زیرا با دیگر مواد و مصالح ساختمانی ترکیب نمیشود و در برابر هوازدگی و تابش خورشید هم با دوام است. نسبت به دیگر چارچوبهای فلزی، عایق حرارتی بهتری بوده و حرارت و برودت را کمتر انتقال میدهد. در دندانپزشکی و بسیاری صنایع دیگر از جمله لوله سازی هم کاربرد دارد.
جهت مطالعه ادامه مطالب روی لینک کلیک کنید.