خمیر باقلوا یک نوع خمیر مایه ای است که از آرد باقلوا و آب تهیه می شود. این نوع خمیر به دلیل خواص و ویژگی های خاص خمیر باقلوا، می تواند جایگزینی مناسب برای خمیر گندمی باشد.
می تواند برای تهیه نان های انواعی مانند نان خامه ای، نان بستنی، نان جالو و نان مشروط استفاده شود.
می توان برای تهیه شیرینیهای سنتی و محلی مانند باقلواپز، باقلوازنی، پارمه و بغمی استفاده کرد.
این خمیر می تواند برای تهیه پیتزاهای انواعی مانند پیتزا باقلوا و پیتزا مارگاریتا استفاده شود.
خمیر می تواند برای تهیه محصولات شیرینی پزی مانند کوکی، کیک و کلوچه استفاده شود.
می تواند برای تهیه بستنی انواعی مانند بستنی باقلوا، بستنی وانیلی و بستنی شکلاتی استفاده شود.
خمیر-باقلوا
برای اینکه خمیر باقلوا خوب باشد، باید دارای ویژگی های زیر باشد: