با اجرای چند راهکار ساده، میتوانید افزایش فروش کافی شاپ. در ادامه، به برخی از این راهکارها اشاره میکنیم:
نوشته شده توسط فروشگاه تجهیزات کافی شاپ و رستوران زاوش
قهوههای منحصر به فردی را سرو کنید و منوی خود را با انواع مختلف قهوهها و نوشیدنیهای هیجانانگیز و پرانرژی پر کنید. به مشتریان هدف خود دقت کنید و محصولات خود را بر اساس نیاز و تمایلات آنها انتخاب کنید.
یکی از ترفندهای بازاریابی، قراردادن گرانترین نوشیدنی خود در ابتدای منو است. معمولاً مشتریان علاقهای به مطالعه کل منو ندارند و انتخاب اولیه خود را انجام میدهند. این روش میتواند به افزایش فروش کمک کند.
افزودن نوشیدنیهای طعمدار به منویتان میتواند فروش را بیشتر کند و تا 50 درصد فروش را از نوشیدنیها تشکیل دهد. پیشنهاد طعمهای فصلی به مشتریان میتواند آنها را ترغیب کند که این فرصت را از دست ندهند.
آیا نوشیدنی خاصی دارید که فقط در کافیشاپ شما سرو میشود؟ استفاده از یک نام جذاب برای این نوشیدنی میتواند جنجالی بوجود آورده و فروش را افزایش دهد. اگر یک نام جذاب برای نوشیدنی خاص خود انتخاب کنید که مشتریان در جاهای دیگر آن را نشنیدهاند، آنها به تجربه آن علاقمند خواهند شد.
همه عاشق دریافت هدیه هستند، اما بین هدیه دادن و خرج کردن تمام درآمدتان برای دیگران تفاوتی وجود دارد. اگر هرازگاهی در استراتژی تبلیغاتی خود برای اهدای قهوه رایگان نیز فضایی در نظر بگیرید، میتوانید مطمئن باشید که به زودی بهره خوبی از این کار خواهید برد.
شما میتوانید قهوه رایگان به همسایگانتان هم اهدا کنید. این کار نه تنها باعث میشود آنها شما را بشناسند، بلکه میتواند برخی از همسایگانتان را به مشتریان وفادار تبدیل کند. برقراری اینگونه روابط بسیار ارزشمند است و بازگشت سرمایهی صرف شده را به همراه دارد. علاوه براین، اگر یکی از همسایهها یا کسب و کارهای نزدیک به شما به دنبال یک کافه در نزدیکیشان بودند، شما گزینهی اولی برای آنها خواهید بود.
امروزه کافیشاپها برای افرادی که کار خود را از راه دور انجام میدهند، گوشهای دنج و مناسب است. برای مشتریانی که به دنبال یک محیط کاری صمیمی و راحت هستند، کافیشاپ شما همیشه یک مقصد جذاب خواهد بود. اگر کافیشاپ شما هنوز دسترسی به اینترنت بیسیم را برای مشتریان فراهم نمیکند، به این مورد دقت کنید و در نظر داشته باشید که تعداد کافی از پریزهای برق برای استفاده مشتریان در دسترس باشد.
بعضی از صاحبان کافی شاپها با یک مشکل روبرو هستند که برخی از مشتریان فقط یک فنجان قهوه سفارش میدهند و ساعتها جایی در کافیشاپ را اشغال میکنند، در حالی که مشتریان عادی مکانی برای نشستن پیدا نمیکنند و گاهی مجبور میشوند کافیشاپ را ترک کنند. یک راه حل برای این مشکل میتواند اختصاص بخشی از فضای کافیشاپ به مشتریان عادی باشد. جایی که افرادی که قصد کار کردن یا مطالعه ندارند، بتوانند مدتی نشسته و با دوستان خود گپ بزنند. این راه حل به ویژه برای مناطقی که نزدیک دانشگاهها قرار دارند
روشهای جذب مشتریان بیشتر برای کافیشاپهای تازه راهاندازی شده
جذب مشتریان بیشتر و جذب مخاطبان یکی از اهداف شما به طور قطع است. اما آیا تاکنون در مورد راهکارهای دقیق و جامع برای افزایش آمار مشتریان و مخاطبان اندیشیدهاید؟ بیشک این نگرانی در همه کسبوکارها و هر فعالیتی که انجام میدهید وجود دارد، و همچنین برای جلب توجه مخاطبان، ایدهها و روشهای مختلفی وجود دارد. تبدیل یک بازدید کننده به مشتری دائم، مداوم و وفادار به کافیشاپ شما یک مساله بسیار مهم است .که بسیاری از صاحبان کسبوکارها از آن غافلند و فکر میکنند جذب مشتری فرآیندی سخت و با هزینهبر است.
اگرچه شما میتوانید با پرداخت کمترین هزینه و اجرای ایدههای نو، هزاران مشتری جدید را جذب کنید. در این مقاله، گروه مشاوران برتر مجری تخصصی راهاندازی کافیشاپ به بررسی روشهایی میپردازد که یک کافیشاپ میتواند با استفاده از آنها مشتریان و مخاطبان بیشتری را جذب کرده و در نهایت سود بالاتری داشته باشد.
به عنوان مدیر یک کافهشاپ شیک و استثنایی که بهترین نوشیدنیها و غذاها را ارائه میدهد، چه وظیفههایی دارید؟
اگرچه شما از آنچه مشتریان مجموعه شما لایق هستند بهرهمندید، اما همچنان تعداد مشتریانی که به کافهشاپ شما مراجعه میکنند کم است و این باعث کاهش انگیزه برای ادامه کار شده است. بنابراین، باید زمانی را برای کشف مشکل اختصاص دهید. به طور ساده، دلیل این مشکل این است که مخاطبان شما نیازهای خاص خود را دارند و هر فردی علاقه بیشتری به یک نوع خوراکی نسبت به سایر موارد دارد. در نظر بگیرید که در صورت مراجعه این فرد به کافهشاپ شما، احتمالاً غذای مورد علاقه خود را سفارش خواهد داد. بنابراین، یکی از نکاتی که میتواند به جذب بیشتر مشتریان منجر شود، شناسایی غذاها و نوشیدنیهای پرفروش و محبوب در یک بازه زمانی مشخص (مثلاً یک ماه) است و سپس آنها را با طراحی یا قیمتی مناسبتر برای مخاطبان کافه شاپ خود در دسترس قرار دهید.
در این بررسی، به رده سنی و جنسیت مخاطبان هم توجه کنید و علاقههای آنها را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، شما ممکن است حدس بزنید که در طول یک ماه، موس شکلاتی بیشترین سفارش و فروش را داشته است و احتمالاً سفارشدهندگان جوان بودهاند؛ چرا؟ زیرا این خوراکی محبوب جوانان و خانمهای شیرینیدوست است. حالا چرا نه یک هفته به عنوان آزمایش، موس شکلاتی را با قیمتی مناسب تر به مشتریان ارائه دهید؟ مطمئناً آنها درباره این موضوع با دوستان و آشنایان خود صحبت خواهند کرد و چه تبلیغی بهتر از این برای اطلاعرسانی و تبلیغات؟
به یاد داشته باشید که اگر توانایی تفکیک کسب و کار خود از رقبا را داشته باشید، نه تنها میتوانید مشتریان جدیدی جذب کنید بلکه به یک برند بیرقابت تبدیل خواهید شد.
در کارتان، به نکتههای مهم و تأثیرگذار برای افزایش مشتریان کافی شاپ توجه کنید. مهمترین موضوع این است که چگونگی ارائه یک غذا یا نوشیدنی از خود با اهمیتتر است از اینکه آیا آن محصول در لیست منوی کافی شاپ شما وجود دارد یا نه. برای جلب نظر و توجه مخاطبان، باید اطلاعاتی درباره بازار هدف و تمایلات مشتریان خود داشته باشید و بفهمید که دقیقاً به دنبال چه نوع غذا و طعمی هستند و چه کیفیتی به نظرشان قابل قبول است. اگر میتوانید این اطلاعات اصلی را به دست آورید، میتوانید با توجه به آگاهیهای جدید، راهکارهای بهتری برای افزایش فروش به کار بگیرید.
علاوه بر این، توجه به یک نکته مهم دیگر نیز ضروری است که به سلیقه جوانترین افراد و بازدیدکنندگانی که سن کمتری دارند، بیشتر تمرکز کنید. این افراد بیشتر به کافیشاپ شما مراجعه خواهند کرد و دوست دارند زمان بیشتری را همراه با دوستان خود در رستوران ها و کافیشاپها سپری کنند. بنابراین، تحقیق و بررسی درباره نیازها و علاقههای آنان از نظر غذاها و نوشیدنیها به شما کمک میکند تا یک نگاه کلی به امکانات، ویژگیها و منوی کافیشاپ خود داشته باشید. این اقدام اولیه، مهم و تأثیر گذارترین مرحله برای افزایش مشتریان و جذب مخاطبان است که باید در پیاده سازی آن بهعمل بیاورید.
جهات مطالعه ادامه مطالب روی لینک کلیک کنید.