طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

باقلوا مغزدار کادویی

باقلوا ترکیبی مغزدار با ظرف کادویی (2 کیلو و 250 گرم)، یک دسر بسیار شیرین است که معروف‌ترین شکل آن با لایه‌هایی از خمیر یوفکا (شبیه به خمیر فیلو) همراه آجیل خرد شده (معمولاً گردو، مغز کاج، پسته و بادام) و شربت شکر یا عسل تهیه می‌شود. این دسر به دلیل طعم شیرین و غنی و بافت لایه لایه‌اش معروف است و در بسیاری از کشور‌ها از جمله ایران، ترکیه، یونان، آذربایجان، روسیه و حتی برخی از کشور‌های عربی سرو می‌شود.

اشکال امروزی

امروزه باقلوا در اشکال و اندازه‌های مختلف از مربع و متوازی‌الضلاع گرفته تا لوله‌ای شکل برش داده شده و طعم‌های متنوع آن از جمله پسته، بادام، گردو، نارگیل و حتی کارامل طرفداران زیادی دارد.

خمیر باقلوا چیست؟

یکی از مواد اصلی که در تهیه باقلوا به کار می‌رود نوعی خمیر بسیار نازک است که شباهت زیادی به خمیر یوفکا و خمیر فیلو دارد. این خمیر در زمان درست کردن شیرینی به صورت لایه لایه روی هم قرار می‌گیرد و در دو نوع ساده و رشته‌ای به فروش می‌رسد.

برای مطالعه ی کامل خمیر باقلوا کلیک کنید.

 

ویژگی های باقلوا ترکیبی مغزدار کادویی

  • ۱ کیلو و 500 گرم (مناسب برای 12 نفر)
  • طرح متغیر باقلوا

انواع باقلوا ترکیبی مغزدار کادویی

باقلوا ترکیبی مغزدار کادویی یاس

در استان گیلان به سبب اینکه گل یاس به فراوانی یافت می‌شود، از گل یاس برای خواباندن بادام باقلوا ترکیبی مغزدار کادویی استفاده می‌شود. بدین ترتیب که بادام بعد از پوست گرفتن و کاملاً خشک کردن، در ظرفی قرار گرفته و روی آن مقداری گل یاس ریخته می‌شود و در ظرف بسته می‌شود. روز بعد یاس‌های پلاسیده برداشته شده و بجای آن یاس تازه می‌ریزند تا بادام کاملاً طعم و بوی یاس بگیرد. بعد بادام را چرخ می‌کنند و با پودر قند مخلوط می‌نمایند و به مصرف باقلوا می‌رسانند. این باقلوا را باقلوای یاس می‌نامند که بسیار معطر است. در این باقلوا هل بکار نمی‌رود.


  • ترکیبی مغزدار کادویی یزد

قدیمی‌ترین نوع شیرینی در یزد محسوب می‌شود. گلاب، شکر، هل، آرد، بیکینگ پودر، زردهٔ تخم‌مرغ، خاک قند، شیر و روغن، مواد اولیه این شیرینی را تشکیل می‌دهند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد