طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

باقلوا

باقلوا

مجموعه باکلاواچی در راستای ارائه ی محصولات با کیفیت و جلب رضایتمندی مشتریان، در سال 1395 آغاز به کار نموده. مجموعه باکلاواچی با چندین شعبه در کشور تولید و توزیع کننده ی انواع باقلوا و همچنین  اولین تولید کننده کونفه صنعتی در سطح شهر تهران می باشد.

از سایر محصولات این مجموعه می توان به دسرهای ترکی سوتلاچ، کازان دیبی و بامیه ترکی اشاره کرد.

    باقلوا پیازی آلبالویی

    باقلوا پیازی آلبالویی یکی از پرفروش‌ ترین دسرها در تمام جهان است. از محبوبیت باقلوا همین بس که 17 نوامبر را به نام روز جهانی این شیرینی منحصر به فرد ثبت کرده‌ اند. این تاریخ بهترین بهانه برای درست کردن و خوردن باقلوا است. مردم در سراسر جهان در این روز به رستوران مورد علاقه خود می‌ روند تا باقلوای مورد نظرشان را تهیه کنند. یا افراد جسورتر سعی می‌ کنند خودشان این دسر را درست کنند. در هر صورت همیشه بهانه خوبی برای خوردن باقلوا وجود دارد. اما پیشنهاد ما به شما خرید آنلاین باقلوا پیازی آلبالویی از باکلاواچی است. اصلا حتی لازم نیست تا 17 نوامبر صبر کنید!
    باقلوا پیازی آلبالویی باکلاواچی، ظاهر به شدت جذابی دارد. اما مهم‌ تر از ظاهر، این محصول آنقدر خوشمزه و خوش عطر و طعم است، که محال است تجربه خوردن آن را فراموش کنید. شیرینی این دسر بدون هیچ نوع قند و شکری و فقط با استفاده از شیر و عسل به وجود آمده‌ است. پس قرار است یک باقلوای خوش رنگ و لعاب، پرملات و با شیرینی مطبوع و عطر و مزه‌های خوشایند را میل کنید و آن را هرگز از یاد نبرید.

    تاریخچه

    باقلوای چند لایه‌ ای که امروز می‌ شناسیم، در آشپزخانه‌ های «کاخ توپکاپی» و پس از فتح قسطنطنیه پخته شده‌ است. در حالی که تاریخ اولین دستور پخت ثبت‌ شده از باقلوا به حدود سال 1473 مربوط می‌ شود، تاریخ این دسر بسیار قدیمی‌ تر است. احتمالاً یکی از اولین ارجاعات به دسری شبیه باقلوا مربوط به امپراتوری آشور در قرن هشتم قبل از میلاد است. به گفته «فرتس مایر» تاریخ‌ نگار، این دسر به عنوان «لایه‌ بندی نان مسطح بدون خمیرمایه با مغزیجات خرد شده و عسل» توصیف شده‌ است.
    باقلوا علاوه بر ریشه‌ های تاریخی، ریشه‌ های مذهبی قوی هم دارد. اگرچه مردم امروز ممکن است زیاد به آن فکر نکنند، اما باقلوا به شدت با مذاهب مختلف در ارتباط است. در یونان، این دسر را به طور سنتی با سی و سه لایه خمیر درست می‌ کنند، که هر لایه نشان‌ دهنده یک سال از زندگی حضرت مسیح است. همچنین یک دسر رایج برای مسلمانان در ماه رمضان و عید فطر و همچنین عید پاک و کریسمس برای مسیحیان، همین باقلوا است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد