ابتدا کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید سپس لایه های اول خمیر را درون سینی قرار داده و نیمی از گردو ها را روی آن اضافه کنید. البته با توجه به ذایقه و علاقه خود می توانید به جای مغز گردو از بادام یا پسته یا ترکیبی از آنها استفاده نمایید. توجه داشته باشید که مغزها باید خیلی خوب خرد شوند. پیشنهاد میکنیم هر کدام از آنها را به طور جداگانه آسیاب کنید.
هنگام آسیاب کردن مغز ها، دستگاه را مدام خاموش و روشن کنید تا مغزها به روغن حالت خمیری و به هم چسبیده پیدا نکنند. دانه های درشت را دوباره داخل آسیاب بریزید و کاملاً خرد کنید. برای آنکه دانه ها به هم نچسبند، می توانید به آن پودر قند اضافه کنید. حالا گروه دوم ۱۶ لایه ای را روی گردو ها قرار داده و بقیه گردوها را روی آن بپاشید.
باقلوا پرچمی قزوین، مهمترین سوغات استان قزوین است. این شیرینی یکی از خوشمزه ترین باقلوا ها است که در قزوین تهیه می شود. تنوع مزه در این شیرینی کوچک بیشتر از همتایان هم نامش در استان های دیگر است. مواد اولیه باقلوای قزوین شامل قند بادام، قند پسته، مواد معطر، قند زعفران، گلاب، هل و آرد است. با استفاده از این مواد اولیه، باقلوا پرچمی به شکلهای مختلفی مانند باقلوای لوزینه و باقلوای پیچ آماده میشود. جذابیت این شیرینی نفیس در دقت به شکل و رنگهای مختلف اجزا و تزئینات آن است. این ویژگیها باعث میشود باقلوا پرچمی نسبت به نسلها و پیشکسوتانمان ارزش و ارثی بیشتری داشته باشد.
پودر قند | ۰٫۵ کیلو |
پودر پسته | ۲۵۰ گرم (۲۰۰ گرم پودر پسته و ۵۰ گرم پودر قند) |
آرد سفید گندم | ۰٫۵ کیلو |
تخم مرغ | ۱ عدد |
هل | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن جامد | ۶ قاشق غذاخوری |
زعفران | نیم مثقال |
پودر بادام | به میزان لازم |