باقلوا پرچمی قزوین، مهمترین سوغات استان قزوین است. این شیرینی یکی از خوشمزه ترین باقلوا ها است که در قزوین تهیه می شود. تنوع مزه در این شیرینی کوچک بیشتر از همتایان هم نامش در استان های دیگر است. مواد اولیه باقلوای قزوین شامل قند بادام، قند پسته، مواد معطر، قند زعفران، گلاب، هل و آرد است. با استفاده از این مواد اولیه، باقلوا پرچمی به شکلهای مختلفی مانند باقلوای لوزینه و باقلوای پیچ آماده میشود. جذابیت این شیرینی نفیس در دقت به شکل و رنگهای مختلف اجزا و تزئینات آن است. این ویژگیها باعث میشود باقلوا پرچمی نسبت به نسلها و پیشکسوتانمان ارزش و ارثی بیشتری داشته باشد.
پودر قند | ۰٫۵ کیلو |
پودر پسته | ۲۵۰ گرم (۲۰۰ گرم پودر پسته و ۵۰ گرم پودر قند) |
آرد سفید گندم | ۰٫۵ کیلو |
تخم مرغ | ۱ عدد |
هل | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن جامد | ۶ قاشق غذاخوری |
زعفران | نیم مثقال |
پودر بادام | به میزان لازم |