طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

باقلوا

باقلوای پرچمی قزوین

باقلوا پرچمی قزوین، مهمترین سوغات استان قزوین است. این شیرینی یکی از خوشمزه‌ ترین باقلوا ها است که در قزوین تهیه می‌ شود. تنوع مزه در این شیرینی کوچک بیشتر از همتایان هم نامش در استان‌ های دیگر است. مواد اولیه باقلوای قزوین شامل قند بادام، قند پسته، مواد معطر، قند زعفران، گلاب، هل و آرد است. با استفاده از این مواد اولیه، باقلوا پرچمی به شکل‌های مختلفی مانند باقلوای لوزینه و باقلوای پیچ آماده می‌شود. جذابیت این شیرینی نفیس در دقت به شکل و رنگ‌های مختلف اجزا و تزئینات آن است. این ویژگی‌ها باعث می‌شود باقلوا پرچمی نسبت به نسل‌ها و پیشکسوتانمان ارزش و ارثی بیشتری داشته باشد.

دستور تهیه ی باقلوای پرچمی قزوین

مواد لازم

پودر قند

۰٫۵ کیلو

پودر پسته

۲۵۰ گرم (۲۰۰ گرم پودر پسته و ۵۰ گرم پودر قند)

آرد سفید گندم

۰٫۵ کیلو

تخم مرغ

۱ عدد

هل

۲ قاشق غذاخوری

آب

۲ قاشق غذاخوری

روغن جامد

۶ قاشق غذاخوری

زعفران

نیم مثقال

پودر بادام

به میزان لازم

روش تهیه خمیر باقلوا

  • در ظرفی مناسب، ۲ قاشق غذاخوری روغن را آب کنید.
  • تخم مرغ و آب را خوب مخلوط کنید و به تدریج آرد را اضافه کنید تا خمیر نچسبی تشکیل شود.
  • خمیر را ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
  • خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد