طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

خاگینه

نحوه ی پخت خاگینه

خاگینه یک دسر سنتی ایتالیایی است که در اصل از منطقه ناپولی برای جشن‌ ها و مناسبت‌های خاص تهیه می‌ شود. این دسر معمولاً دارای طعم و عطر مرکبات می‌ باشد و از مواد اصلی‌ ای مانند تخم مرغ، شکر، پوست مرکبات و آرد تهیه می‌ شود.

برای خرید باقلوا کلیک نمایید.

  1. به شکل یک کلوچه نرم و تخمیر شده است که عمدتاً با طعم و عطر پرتقال یا لیمون تهیه می‌ شود. این دسر ممکن است روی آن پودر کاکائو یا شکر پودر نیز پخش شود.
  2. اصلی‌ترین مواد این دسر تخم مرغ و شکر هستند که این دو مواد باعث می‌ شوند این شیرینی یک ساختار نرم و لطیف داشته باشد. معمولاً در ایتالیا، از آن به عنوان دسری قبل یا بعد از صرف غذا یا همراه با قهوه سرو می‌ شود.

خاگینه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد