طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

باقلوا

باقلوا

باقلوا پسته دلبر

باقلوا پسته دلبر، یکی از دسرهایی است که طعم و مزه آن را هیچوقت فراموش نخواهید کرد. این شیرینی را باید با طمانینه میل کنید. حتی شاید لازم باشد چشمانتان را هنگام خوردن این مدل باقلوا ببندید، تا قدرت حس چشایی شما برای درک آن، در بهترین حالت ممکن قرار گیرد. باقلوا دلیر صدفی با فیلینگ پسته یک شیرینی بسیار شیک و مجلسی است که در عین حال برای مصرف روزانه هم مناسب است. لایه‌های ترد و ظریف فیلو که با تکه‌های پسته پر شده و به کره و عسل آغشته شده‌است، یک ترکیب بسیار لذیذ ایجاد کرده‌است.

باقلوا هاویج پسته‌ای

ویژگd باقلوا پسته دلبر

  • خمیر باقلوا
  • مغز پسته
  • و شربت شیر عسل

باقلوا دلبر صدفی پسته‌ای باکلاواچی دقیقه مشابه نمونه‌هایی که در خود ترکیه تهیه می‌شود، تازه و لذیذ است. این محصول درست مطابق با دستورپخت سنتی باقلوا ترکی تهیه شده و مواد اولیه درجه یک در تهیه آن به کار می‌رود. یک ویژگی مهم دیگر این محصول این است که برای شیرین کردن آن هیچگونه شکر و شیرین‌کننده مصنوعی به کار نرفته‌است. در عوض از شیر و عسل برای شیرین کردن این محصول استفاده می‌شود. به این ترتیب باقلوا دلبر صدفی پسته یک دسر سالم و البته بسیار مقوی به حساب می‌آید. شما می‌توانید این محصول را برای مهمانی‌های خود استفاده کنید، چراکه ظاهر بسیار لوکس و هوس‌انگیزی دارد.

تاریخچه ی باقلوا پسته دلبر

تاریخ تهیه باقلوا به قرن هشتم میلادی در استانبول امروزی برمی‌گردد. البته نشانه‌هایی از طبخ خمیر لایه لایه که با مجموعه‌ای از مواد پر می‌شده‌است، در مناطق دیگر دنیا مانند یونان، بالکان، مدیترانه، آسیای شرقی و بیزانس وجود دارد. با این وجود باقلوا با شکل و شمایل امروزی، اولین بار در کاخ «توپکاپی» استانبول درست شده‌است. البته شاید خواستگاه این شیرینی منحصر به فرد استانبول باشد، اما در حال حاضر بهترین باقلواها در شهر «غازیانتپ» در جنوب شرقی ترکیه درست می‌شود. «غازیانتپ» به دلیل داشتن پسته که یکی از بهترین طعم‌ها برای این شیرینی است، در جهان شناخته شده‌است. برای قرن‌ها، این شهر به تولید باقلوا با کیفیت بالا معروف بوده‌است. این باقلوای خوشمزه با ترکیب عسل، پسته محلی مزارع بومی و همچنین توجه بی‌نظیر به جزئیات تولید می‌شود.

باقلوا پسته دلبر

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد