طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

فرز CNC چهار محور

تفاوت دستگاه فرز CNC سه محور با چهار محور

تفاوت دستگاه فرز CNC چهار محور با سه محور ، در تعداد محورهای دستگاه فرز CNC می باشد، که برای افرادی که به صورت حرفه‌ای با این دستگاه کار می کنند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می باشد، در واقع تعداد محورهای دستگاه مشخص می‌کند که دستگاه مورد نظر تا چه اندازه آزادی حرکت دارد و امکان استفاده از آن برای چه نوع برش‌هایی وجود دارد.

در سایت اقدم با انواع دستگاه فرز CNC چهار محور مواجه هستیم، در این مقاله تصمیم گرفتیم که یک مقایسه کامل از دستگاه فرز cnc سه محور با چهار محور همچنین خدمات فرز cnc چهار محور داشته باشیم.

کلیه حقوق برای گروه صنعتی محفوظ است. توسعه و طراحی سایت در تبریز وب سایت، بهینه سازی و سئو سایت در تبریز سئو

دستگاه فرز CNC سه محور

مبنای برش دستگاه فرز CNC سه محور، چرخش یک ابزار برشی بوده و حرکت آن در دو جهت محور X و Y است. در این دستگاه‌ها، قطعه کار ثابت باقی می‌ماند و ابزار برشی در امتداد سه محور دستگاه حرکت می‌کند. ماشین کاری با فرز سه محور هنوز هم یکی از پرکاربردترین روش‌ها برای ساخت قطعات مکانیکی است و به همین دلیل به عنوان یک روش کسب درآمد مناسب شناخته می‌شود.

سادگی فرز CNC سه محور

چون دستگاه فرز cnc سه محور نسبت به گزینه‌ های دیگر ساده‌ تر است، برای بسیاری از پروژه‌ها کاربرد دارد و شما می‌ توانید از آن برای فرزکاری به صورت شیاردار، سوراخکاری و همچنین برش‌ های لبه تیز از آن استفاده کنید. این دستگاه‌ ها امکان حرکت ابزار برشی به سمت جلو و به سمت طرفین را می‌ دهد تا یک قطعه کار با کیفیت بالا برش داده شود. این دستگاه را می‌ توان در بین دستگاه‌ های فرز CNC ارزان قیمت قرار داد و برای کارگاه‌ های کوچک بهترین انتخاب ممکن است.

چرخ‌ دنده چیست و چه کاربردی دارد؟

چرخ دنده ‌ها قطعاتی هستند که برای انتقال یا تغییر جهت نیرو بین دو محور به کار می‌ روند. روی محیط چرخ‌ دنده، دندانه‌هایی با فاصله مساوی ایجاد شده است. این دندانه‌ ها پس از درگیر شدن با دندانه‌ های چرخ‌ دنده مجاور، نیرو را بین یکدیگر منتقل می‌ کنند. چرخ‌ دنده‌ ها (Gears)‌ را می‌ توان به صورت‌ های مختلف دسته‌ بندی کرد.

براساس شکل ظاهری، چرخ‌دنده‌ ها به انواع گستران (Involute)، سیکلوئیدی (Cycloidal) و تروکوئیدی (Trochoidal) تقسیم می‌ شوند. از نظر موقعیت محور (Shaft)، می‌ توان آن ها را در دسته‌ های محور موازی، محور متقاطع، محور غیرموازی و محور غیرمتقاطع قرار داد. قدمت چرخ‌ دنده‌ بسیار طولانی است. آن‌ طور که در نوشته‌ های ارشمیدس یافت شده است، استفاده از آن در یونان باستان به دوره پیش از میلاد مسیح بر می‌ گردد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد