طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

شیرینی کنافه

کنافه ( kunefe )

کنافه یا کونفه یک شیرینی خاورمیانه ای است که از لایه های نازک خمیر فیلو یا کادایف پر شده با پنیر و آغشته به شربت شیرین درست می شود . این غذا معمولاً گرم سرو می شود و می توان آن را با آجیل ، پسته یا میوه تزئین کرد. این شیرینی اغلب در جشن و مناسبت های خاص سرو می شود . هم چنین شیرینی محبوب افطار در ماه رمضان می باشد . روش های مختلفی برای تهیه کنافه وجود دارد ، اما مواد اصلی عموما به شکل زیر است :

  • خمیر فیلو یا کادایف : این خمیر نازک و ترد پایه شیرینی است .
  • پنیر : نوع پنیر مورد استفاده می تواند بسته به منطقه متفاوت باشد، اما پنیرهای رایج عبارتند از پنیر اکاوی، پنیر موزارلا و پنیر ریکوتا.
  • شربت : شربت معمولاً با شکر، آب و گلاب درست می شود.
  • مواد افزودنی : مواد افزودنی اختیاری شامل آجیل، پسته، میوه و ادویه جات است .

برای تهیه کنافه، ابتدا خمیر فیلو یا کادایف را در کف ظرف قرار می دهیم. سپس پنیر را روی خمیر پخش می کنیم و لایه دیگری از خمیر روی آن قرار می دهیم . سپس شیرینی را در فر می پزیم تا خمیر طلایی و ترد شود . بعد از پخت ، شیرینی را با شربت گرم می ریزند و با مواد دلخواه تزئین می کنند .  با رعایت نکاتی در هنگام پخت این شیرینی خوشمزه می توانید آن را به بهترین شکل تهیه نمایید . برای مثال اگر از خمیر فیلو استفاده می کنید ، حتماً ابتدا آن را یخ زدایی کنید . می توانید بنا بر سلیقه خود از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید ، اما پنیر های پخته شده مانند پنیر اکاوی یا پنیر موزارلا بهترین نتیجه را می دهند . شربت را باید گرم روی شیرینی بریزید . در تهیه کونفه ، کادایف در اطراف پنیر پیچیده نمی‌ شود ؛ در عوض ، پنیر بین دو لایه کادایف مویی قرار می‌ گیرد . کونفه در بشقاب‌ های مسی کوچک پخته می‌ شود و سپس به صورت بسیار داغ در شربت شیرین به همراه خامه لخته ( سرشیر یا قیماق ) سرو می‌ شود و روی آن با پسته یا گردو تزیین می‌ شود .

کنافه پنیری پسته ای

کنافه پنیری پسته ای نوعی شیرینی کنافه است که با پنیر و پسته پر شده و با شربت شیرین آغشته می شود . خمیر فیلو یا کادایف ، پنیر ( از نوع دلخواه ، مانند پنیر اکاوی ، پنیر موزارلا یا پنیر ریکوتا ) ، پسته ، شکر ، آب ، گلاب ، کره ، هل و زعفران مواد اولیه لازم برای پخت این شیرینی خوشمزه می باشد .

کنافه پنیری ساده

کنافه پنیری ساده نوعی شیرینی کنافه است که با پنیر و شربت شیرین درست می شود و برخلاف کنافه پسته ای ، مواد پرکننده دیگری ندارد . انتخاب بین کنافه پنیری ساده و کنافه پنیری پسته ای به سلیقه شخصی شما بستگی دارد . اگر می خواهید یک دسر ساده و خوشمزه با طعمی ملایم داشته باشید کنافه پنیری ساده و اگر طعمی کمی آجیلی و ظاهری زیباتر می خواهید کنافه پنیری پسته ای را انتخاب کنید . موادکنافه پنیری ساده به این شرح است : خمیر فیلو یا کادایف ، پنیر ( از نوع دلخواه ، مانند پنیر اکاوی ، پنیر موزارلا یا پنیر ریکوتا ) ، شکر ، آب ، گلاب ، کره ، هل و زعفران . این شیرینی نیز در بسیاری از کشور های خاورمیانه محبوب است و به عنوان یک دسر ساده و خوشمزه شناخته می شود . برای پخت این نوع از کونفه می توانید از قالب های مختلف استفاده کرده و آن را با پودر قند یا دارچین نیز تزیین کنید.

کنافه پنیر گردویی

کنافه پنیر گردویی نوعی شیرینی کنافه است که با پنیر ، گردو و شربت شیرین درست می شود . مواد اصلی این شیرینی خمیر فیلو یا کادایف ، پنیر ، گردو ، شکر ، آب ، گلاب ، کره ، هل و زعفران است و با گردو های خرد شده تزئین می شود که ظاهری زیباتر و رنگارنگ تر به آن می دهد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد