طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

طراحی وب سایت تبریز

تبریز وب سایت با ۸ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی و بهینه سازی انواع وب سایت در خدمت شماست. کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را به طور کامل برای راه اندازی سایتتان راهنمایی کنیم.مشاورین ما منتظر صدای گرم شما هستند.

سوتلاچ

سوتلاچ : دسری خوشمزه و سنتی از ترکیه

سوتلاچ در زبان ترکی به معنای شیر نرم است و یک دسر شیری خوشمزه و محبوب ترکیه‌ ای است که با برنج ، شیر ، شکر و دارچین تهیه می‌ شود . بافت نرم و لطیف و طعم شیرین و خوشمزه آن ، سوتلاچ را به یکی از دسر های محبوب در ترکیه و بسیاری از کشور های دیگر تبدیل کرده است .
این دسر با عنوان پودینگ برنج نیز شناخته می شود . مردم ترکیه برای سرو آن از ظروف سفالی کوچک استفاده می کنند ، زیرا سفال گرما و رطوبت را به صورت یکسان در ظرف پخش می کند . تفاوت سوتلاچ با شیر برنج در مواد اولیه شان است . برای تهیه دسر ترکی سوتلاچ از خامه و نشاسته گندم نیز استفاده می شود و به همین دلیل بافت نرم تری نسبت به شیر برنج دارد . این دسر خوشمزه علاوه بر عطر و طعم بی نظیرش ، خواص بسیاری نیز دارد .

طرز تهیه دسر ترکی سوتلاچ

سوتلاچ یکی از محبوب‌ ترین دسرهای ترکیه است که با طعمی شیرین و بافت نرم و لطیف ، دل هر کسی را می‌ برد . یک دسر بسیار ساده و خوشمزه است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید و یا این که خیلی راحت به صورت اینترنتی از سایت باکلواچی تهیه نمایید . برای تهیه این دسر خوشمزه به مواد اولیه ساده‌ ای نیاز دارید که آن ها را در ادامه برایتان آورده ایم :

  • برنج : یک پیمانه
  • شیر : 1 لیتر
  • شکر : یک پیمانه
  • نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری
  • آب : به مقدار لازم برای پخت برنج
  • دارچین : به مقدار دلخواه
  • وانیل : به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

برای تهیه سوتلاچ ترکیه ای ابتدای کار برنج را می شوییم ، سپس به همراه نصف قاشق چای خوری نمک درون یک کاسه مناسب حاوی آب می ریزیم . در ادامه اجازه می دهیم برنج به مدت ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد . برنج را در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا نرم شود . سپس آب اضافی آن را خالی کنید . شیر را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود . نشاسته ذرت را در مقداری آب سرد حل کنید تا گلوله نشود . مخلوط نشاسته را به شیر گرم اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا نشاسته حل و مخلوط غلیظ شود . سپس برنج پخته شده ، شکر و وانیل را به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند .


در این مرحله به پخت نهایی می رسیم . مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و به قوام دل خواه برسد . مخلوط آماده شده را در ظرف‌ های مناسب بریزید و روی سطح آن را با دارچین پودر شده تزئین نمایید . سوتلاچ را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس سرو کنید . برای تهیه سوتلاچ بهتر است از برنج ایرانی یا برنج‌ های مخصوص دسر استفاده کنید . نشاسته به غلیظ شدن دسر کمک می‌ کند . می‌ توانید از نشاسته ذرت یا نشاسته برنج استفاده کنید . برای طعم بهتر ، می‌ توانید شیر پرچرب به کار ببرید . میزان شکر را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید .

نکات مهم :

برای طعم بهتر می‌توانید از شیر پرچرب استفاده کنید .
برای تزیین سوتلاچ می‌توانید از خلال بادام یا پسته نیز استفاده کنید .
می‌توانید سوتلاچ را به صورت گرم یا سرد سرو کنید .
برای اینکه سوتلاچ یک دست شود ، بهتر است در حین پخت آن را مرتب هم بزنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد